Sokszor olyan helyzet van a hétköznapokban, hogy le kell hajolnom. Pl. Mostis úgy mostam hajat hogy a mosdó fölé hajoltam. 18 hetes vagyok, van már pocakom, de nem túl nagy. Ártottam?
Kérlek oszd meg velünk, hol olvastad, hogy nem lehet hajolni?!
2022. okt. 4. 13:27
2/11 anonim válasza:
Jajistenem, honnan jönnek ezek az őrültségek..???
Tegnap ananászt nem volt szabad enni, korábban marhahúst, és még volt tucatnyi állítólagos tilalom terhesség esetén...
A terhesség NEM betegség.
2022. okt. 4. 13:30
3/11 anonim válasza:
Mindent szabad, amíg nem kényelmetlen.
2022. okt. 4. 13:33
4/11 anonim válasza:
A hajlongást az emelés kapcsán szokták mondani. Ha terhesen fel kell venni valamit, akkor guggolva kell emelni (egyébként nem terhesen is így kéne), különben a gerincet, derekat kicsinálod. De ha nagy lesz a hasad, úgy már nem nagyon fogsz hajolgatni.
2022. okt. 4. 13:34
5/11 anonim válasza:
Èn nem hallottam mèg erről,èn is 18hetes kismama vagyok.De èn hajolok,gugolok,sôt mèg fel is emelem a 3èves kisfiam.Annyi minden hülyesèg van fent a neten,èn is tùlaggòdtam mindent az 1.terhessègemmel de ràjöttem,hogy felesleges.
2022. okt. 4. 13:47
6/11 anonim válasza:
Basszus, jókor mondod... májusban szültem.
De ha ezeket tudom, az azt megelőző 9 hónapban csak feküdtem és fotoszintetizáltam volna 🤣
2022. okt. 4. 14:11
7/11 anonim válasza:
Persze. Most, hogy mondod, soha többet nem hajolok le a kétévesemhez, hiszen terhes vagyok.
Ne higgyetek már el minden hülyeséget.
2022. okt. 4. 14:30
8/11 anonim válasza:
Miért, nem szabad?
33 hetes vagyok, nem kényelmes hajolgatni, bevallom, meg guggolni sem már, de hát ha kell, akkor kell (2 éves a "nagy" nálunk is, hozzá bizony sokszor kell hajolni).
2022. okt. 4. 15:29
9/11 anonim válasza:
#4-nél az igazság.
Nekem anno a munkám kapcsán kellett kitöltenem egy nyomtatványt, hogy terhesség alatt elfogadom, hogy mit szabad munkán belül csinálni, és mit nem, és minek mi a helyes módja.
Ott le volt írva, hogy tilos hajolva emeljek, gugolva kell max 10 kilóig.
Egyébként ha nem akarja az ember tökretenni a derekát, nem hajolva emel alapból.
2022. okt. 4. 15:32
10/11 anonim válasza:
Hajolni szabad, hajolva emelni nem előnyös. De itt is van különbség a között, hogy hány kg-ot emelsz, illetve volt-e valamilyen vérzés/ hematoma az előzményben. Én így tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!