Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan, akinek az első...

Volt olyan, akinek az első vagy többedik vetélése után derült ki, hogy ez azért van, mert?

Figyelt kérdés

Mert rejtett ételintolarenciája van?

Pl NCGS, cöliákia, laktózérzékenység, szójaallergia, stb?

2022. szept. 24. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
van erről valamilyen nem áltudományos tanulmány hogyan függ ez össze a teherbeesési és terhességmegtartási képességekkel?
2022. szept. 24. 22:31
 2/11 A kérdező kommentje:

Itt vagyok én.

5 év alatt 27! vetélésem volt, utána kiderült a gluténérzékenységem, 2 évig tisztítókúráztam, és egyből összejött egy egészséges kislány.

2022. szept. 24. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Családban

Szintén cölikália, de teljes diéta betartás mellett sem maradt meg.

Végül örökbefogadtak.

2022. szept. 24. 23:03
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
Az ételérzékenységednek ehhez semmi köze, csak belemagyarázod
2022. szept. 25. 06:20
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagyok orvos csak józan paraszti ésszel gondolkodva a kezeletlen étel intolerancia gyengíti az immunrendszert/szervezetet.

És még mellé jön egy terhesség amit szintén a szervezet egy idegen testnek fog fel az eljén és a próbálja kidolgozni az immunrendszer így én látok benne összefüggést!

2022. szept. 25. 07:27
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Hát tudatlanul belemagyarázni bármit lehet :) a konteós is úgy indulnak, hogy ez hozzá nem értő logikusnak gondolja az agymenését
2022. szept. 25. 07:40
 7/11 anonim ***** válasza:
2022. szept. 25. 07:45
 8/11 anonim ***** válasza:
17%
Köszönjük ezt a mélyenszántó, forrásokat és tudományos tényeket teljes mértékig teljesen nélkülöző cikket, sajnálatos, hogy még vannak emberek, akik ilyeneket olvasgatnak és a legrosszabb, hogy el is hiszik. Nem, nem a cöliákia okozza a meddőséget, esetleg az, ami a cöliákiától kialakul, nem ugyanaz a kettő. Másrészt légyszi linkelj be a tejérzékenység és meddőség kapcsolatáról is egy cikket. Legysziii. Jah hogy nem tudsz? Értem
2022. szept. 25. 09:19
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 8 te egy igazán kedves személyiség lehetsz!gratulálok a szüleidnek,hogy ennyire tökéletesre neveltek!

Sok sikert és örömöt a következő évekre!

2022. szept. 25. 09:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Jesszus, miért ölitek egymást?

Nekem a doki igazolta le, hogy igen, a gluténérzékenység miatt van ez, majd egy tisztítókúra.

Semmi closty kúra, utrogestan, semmi ilyesmi nem volt.

És annyit mondott, hogy nem én vagyok az első.

Ezért lettem volna kíváncsi arra, hogy ki tapasztalt még ilyet

2022. szept. 25. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!