Van itt más is, akinek sokat keményedik a hasa? 26 hetes vagyok, de kb pár méter után érzem, hogy keményedik, vagy ha kicsit hosszabban állok, pl főzés közben. Ha leülök, fekszem, megszűnik. Magnéziumot szedek.
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 09:37
1/11 anonim válasza:
Mennyi magnéziumot szedsz? Lehet emelni kell az adagot, illetve pihenni amennyit lehet :)
2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem elég sokat, 3x2 magnerotot, pihenni is igyekszem. Lehet most ez a front is bezavar
2022. szept. 18. 10:28
3/11 anonim válasza:
Nekem is gyakran keményedik sajnos, szintén terhelésre, tehát pl ugyanúgy főzés közben. Ha lefekszem, viszonylag hamar elmúlik. Én is 3x2 magnerotot szedek, és én sem tudom, ezen kívül mit tudnék még csinálni, mert a 0-24-ben fekvés nem valami életszerű.
24 hetes vagyok ikrekkel.
4/11 anonim válasza:
Nekem szinte végig keményedett.
Pont az utolsó hetekben hagyta abba.
Semmi gondom nem lett belőle.
Ha kéményedik, le kell feküdni kicsit.
5/11 anonim válasza:
24 hetes vagyok, nekem is keményedik. Munkába szoktam sétálni, jó 15-20 perc. Mindig is gyalog mentem, most meg már az út kb felénél keményedik. Nem tudom járjak-e inkább busszal, mert másrészt meg azt mondják, hogy terhesen is kell mozogni, ne hagyja el magát a kismama, jót tesz a séta.
6/11 anonim válasza:
Nálam is ugyanez van, az elmúlt 1 hónapban kezdődött egyre jobban, most leszek 27 hetes. Pár perc séta után már nagyon feszül és szúr is. Én is szedek magnéziumot, már emeltem is az adagon.
7/11 anonim válasza:
Én is úgy terveztem, hogy végig mozogni fogok és milyen jó lesz, előtte is már sok-sok éve rendszeresen, intenzíven edzettem, de csak egy darabig tudtam tornázni a terhesség alatt. Most már inkább pihenek amennyit tudok, ennél több sajnos most nem megy.
8/11 A kérdező kommentje:
Látom küzdünk ezzel páran. Ha megyek a nődokihoz mindenképp rákérdezek, mert amiatt aggódom, hogy nem okoz e méhnyak rövidülést, vagy méhszáj nyílást.
2022. szept. 18. 12:40
9/11 anonim válasza:
Nem tudom, él a még a kérdés.. ugyanez a helyzetem és aggódom. 😔Okozhat a haskemènyedès mèhszáj nyílást? Illetve azt lehet érezni? Vagy látni folyáson pl...
10/11 A kérdező kommentje:
Kedves 9es! Szinte végig megmaradt ez a panszom, de nem nyílt a méhszáj, a méhnyak sem rövidült:) minden rendben volt, már 3 hónapos a babám :)
2023. márc. 17. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!