Nekem is fájt valamelyik nap. Lehet elkezdek aggódni és lassan ellövök egy tesztet ezek után
Roland, 26
2022. szept. 17. 21:11
13/19 anonim válasza:
Egyébként nem gondolom, hogy így kell egy kérdésre válaszolni bárkinek, akkor sem ha értelmetlen, vagy szerintetek hülyeség az a kérdés, amit feltett.
Természetesen nem lehet a tünete, de ha ennyit leírtok, az szerintem bőven elég.
Nem mindenki troll ezen az oldalon, van aki tényleg kétségbeesésében ír le valamilyen kérdést, amit mástól esetleg nem mer megkérdezni.
2022. szept. 17. 21:24
14/19 anonim válasza:
Én normálisan igyekszem válaszolni. Szóval, ha logikusan átgondolod semmi nem indokolja, hogy egy sejtcsomó beágyazódása, ami annyira kicsi, hogy kb elképzelni sem tudjuk végbéltáji fájdalmat okozzon. Leginkább semmi nem jelez beágyazódást, az annak vélt tüneteknek sincs szerintem hozzá köze a fent említett okból. Viszont a menzesz esedékes napján végzett pozitív teszt már egyértelműen jelezni fogja a beágyazódást. Legyen így 🙂.
2022. szept. 17. 22:18
15/19 anonim válasza:
Ha normálisan válaszolok is megkapom tőle válaszként, hogy nem figyelgeti magát mert leszarja. Tehát itt pont nem arról van szó, hogy a válaszolók a gyökerek.
2022. szept. 17. 22:31
16/19 anonim válasza:
Nekem fájt ott is, meg az egész méhem is, de csak első terhességnél, másodiknál nem fájt semmi. Én se figyelgettem magam, csak feltűnt hogy 3 hétig fáj az egész alhasam.
2022. szept. 17. 22:52
17/19 anonim válasza:
Nekem akkor nyilallt végbél felé, mikor méhen kívüli terhes voltam.
2022. szept. 17. 22:58
18/19 anonim válasza:
Hát...
Most úgy leírnék egy sztorit, de nem akarok lepontozva lenni.
Csak a végbélről eszembe jutott...
Hogy Zanzibáron volt a nászút és elkaptam egy csúnya hasmenést egy helyi, afrikai vírustól. Kb a beágyazódásom napján összekakiltam magam az ágyamban. A takarítónőket is sajnáltam és a kezükbe nyomtam egy csomó borravalót. :D
Hazaérve pozit teszteltem. A kaka szerencsét hoz. :D
2022. szept. 19. 00:10
19/19 anonim válasza:
Én inkább a (vélt v valós) beágyazódást megelőző tevékenységre vezetném vissza azt a végbélfájdalmat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!