Ehnye szúró-nyomó érzés hüvelyben?
Figyelt kérdés
16. hétben vagyok, tegnap többet álltam és este kezdődött a furcsa, tompa szúrászserű érzés a hüvelyedben és azért aggaszt. Ezzel kapcsolatban várok tapasztalatot, akinek volt, elmúlt magatol? Mi okozta? Ha nem múlik, vagy rosszabb lesz, nyilvan megyek az ügyeletre, de tenyleg nem erzem erősnek, csak zavar.2022. szept. 16. 12:49
1/4 A kérdező kommentje:
*enyhe
2022. szept. 16. 12:49
2/4 anonim 

válasza:

Terhesség alatt teljesen normális tünet. Amíg nincsen mellette vérzés, vagy nem olyan erős a fájdalom, hogy az ágyból sem tudsz felkelni, addig nincsen gond. Azért ha legközelebb mész dokihoz, említsd meg neki,valószínűleg még fogja vizsgálni a méhszáj állapotát, de csak rutinból. Kevés az esély arra, hogy bajt jelezzen a tüneted.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt megnyugtató olvasni, pont a héten voltam nála, akkor ez még nem állt fenn, legközelebb egy honapulva megyek :/ igazából attól ijedtem meg, hogy az első terhessegemnel ezt csak az utolsó hetekben éreztem, de akkor próbálok nem idegeskedni miatta
2022. szept. 16. 13:05
4/4 anonim 

válasza:

Kb a 14-15 héttől a 19-ig mikor először indult meg a nagyobb ütemű pocak növés egy csomószor nyilalgatott, húzódott. Azt mondta a doki teljesen normális. Nő, a frontok is beleszólnak..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!