Mikor lesz előtejem? Lesz egyáltalán?
Ezen ne stresszeld magad előre! Kicsi cicim van, bár terhesség alatt azért nőtt, de nem volt előtejem egy csepp sem. Több mint 2 éve szoptatok. :) A lényeg, hogy amint megszületik a babád, minél hamarabb, lehetőleg 2 órán belül rakd cicire. Olvasgasd az lll.hu oldalát, sok hasznos infót találsz a szoptatásról! Én terhesség alatt szinte mindent elolvastam, gondoltam jobb felkészülni! De ez nem jelenti azt, hogy tudtam is mit csinálok... :D
Boldog babavárást!
Pontosan nem tudom mikor kezdődött az előtej szívárgás,de nekem rengeteg volt.Melltartó betét is kevés volt néha.... Rendesen feszélyezett,ha mentem valahova,mert átütött.Aztán végül a fiam 7 hónapos koráig sikerült szoptatnom,pedig az elején nagyon sok volt...
Kistesóval még csak 4 hónaposak vagyunk,nem tudom mikor lesz megint,ha lesz egyáltalán...
nekem első terhességem, és most vagyunk a 30. hétben, előtejem nekem sem volt eddig. a cicim 75 B ről 85 B lett.
Remélem én is sokáig fogok tudni szoptatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!