MagneB6 helyett van valami más készítmény, ami olcsóbb?
Magnesi citri, háziorvos írja fel, 200ft kb.!
Írasd fel a házidokival vagy a nôgyógyásszal!
En magnerotot szedtem, mivel joval magasabb a magnezium tartalma, igy kevesebbet kell szedni es joval olcsobb.
Nekem olyan mennyisegu magneziumot rendelt a doki, hogy a sima magneb6ot marekszamra kellett volna szednem es tobbe kerult volna, mint az egesz kelengye...
A magne B6 felénk a DM-ben a "legolcsóbb" a Bérestől, kb. 860 Ft / 30 db. De már én is Magn. citricitet szedek. Az hiába tűnik olcsónak, csak 10 db van benne és én pl napi
2 x 2-t szedek.
Ugy latom, hogy a magnesi citrici a legolcsobb. Tamogatottan 140 forint a pirulapatika szerint 10 darab, tehat 14 forint darabja az 500 gramm megneziumnak.
A beres magne b6 250 mg-os es a 2 szem (tehat 500 mg-nyi) kb 60 forintra jon ki.
En voltam a magnerotot szedo valasozlo, en a 200 darabos kiszerelest vettem (mert tudtam, hogy siman el fog fogyni, sot, tobb is kellett, mert a 2. trimeszter elejetol szedtem a 38. hetig napi 2-3-4 szemet,) az igy volt 33-34 forint korul egy szem, ami 500mg szinten.
Szoval ha fel tudod iratni a citricit, akkor az a legolcsobb, ha valamiert nem, akkor a magnerot a kovetkezo, utana a beres magneb6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!