Mikor érdemes a tesztet megcsinálni?

Ez függ a teszt érzékenységétől is, egyébként a mai modern teszteknél azt írják, hogy nem kell a reggeli vizeletből, amely a legkoncentráltabb HCG-ben. De én a reggelit ajánlom. Mióta késik? :) Várt baba lenne?
Anyuka+6 hetes terhes

Reggeli vizelet töményebb, szokták mondani, de a mai tesztek elvileg minden napszakban jól mutatják az eredményt.
Ha csak egy-két napos a késés, akkor inkább reggel, de szíved joga, mikor csinálod meg.

Az en problemam kicsit osszetettebb, sajnos. Babat szeretnenk mar 4 ho-ja, 5 ho-ja szedek magzatvitamint, 1 eve nem szedek tablettat, de gumival vedekeztunk aug-ig.
Miota probalkozunk, a mensim felborult,kesik 9-2napig, ami sosem volt ram jellemzo, igy az ovulaciom megallapitasa kisse korulmenyes.
Tegnap kellett volna megjonnie. Hogy lehet az, hogy korulbelul 1.5 hete 1 esti es egy reggeli terh.teszt is pozitivat mutatott (hasznaltam mar ezeket es mindig negativok voltak), mig ra egy napra masik fajta teszt ujra negativat mutatott. Ma reggeli negativ ujra. Most mi van? Puffadt a hasam, feszul a mellem, de ez nekem mensi elott is van, de jele semmi, ami elegge nem megszokott.
Lehet meg nem mutatja ki a teszt?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!