Vannak most olyan kismamák akik a napokban teszteltek pozitivat de még nem voltak dokinál és a család se tudja?
Már alig várom hogy negyedikén mehessek dokihoz és hogy a család és a barátok is megtudják a jó hirt.
2. baba lesz hétfőn és tegnap teszteltem + at!!!!!
köszönöm mindannyiotoknak és drukkolok a babát váróknak!
eddig a családomat ápoltam mert a férjem felfázott a gyakorlaton a kislányomnak folyik az orra.
nagyon örülünk a babának ezentúl már kevesebbet jövök mert ide a lelki sebek ápolgatása miatt is jöttem ilyen sokat és gyakran de most már minden kerek és szebb meg kerek a világ.
azért találkozunk még ....
Szívből gratulálok Neked!Nekem is júliusban volt missedem és már mi is a babára gyúrunk.Nem tudom vajon sikerült e, nem tudom mikor kéne megjönnie...Ebben a ciklusomban volt 2 napig vizes folyásom kb. 1 hete, ilyen előtte soha sem volt.Reménykedem benne, hogy nekünk is minél hamarabb összejön.
Ja, és had dicsekedjek! A hugomnak csütörtökön született meg a kisfia!
Kedves Carmen!
Nagyon gratulálok,én is olvastam,amikor írtál júliusban.
Remélem minden rendben lesz!:)
Én keddre nem várom,ha van egy kis energiád drukkolj nekem!
Második babára várunk mi is!
Pussza
Köszönöm szépen a drukkot!:)
Halkan mondom,hogy úgy fest nálunk is jön a 2. baba,de kedden a kontroll vérvételen minden kiderül.
Bár továbbra sem jött meg és vannak terhes tüneteim,úgyhogy csak egy picit aggódom!
Szorítsatok akkor is!:)
megy a Drukk ezerrel !
:-))) halkan gratulálok Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!