Tényleg veszélyes az orgazmus terhesség alatt?
PCOm van és 4 hetes vagyok. Nem tudnám elképzelni magam kerek 9 hónapig orgazmus nélkül. Nem bírnám ki.. en egyenként önkielégítésre
gobdoltam, ugy hogy a vibrátoron dörzsölöm a csiklóm azaz lovagolok rajta de behatolás nelkul (en igy szeretem)
Hallottam veszélyeztetett terheseknél vetelest okozhat..de mert és mit lehet tenni hogy valami hasonló módon le nyugodjak? Első terhességem.. tippek jöhetnek
Köszönöm:)

4 hetes terhes vagy, akkor még csak pozitív teszted van, meg sem állapították a terhességet, ne gondolkozz hülyeségeken.
PCO-tól senki sem lesz veszélyeztetett terhes! Ha meg eltiltanak valakit azt a behatolástól, nem az orgazmustól. Amúgy meg 9 hónapot simán ki lehet bírni anélkül is, valamit, valamiért...

PCOS mellett hogy sikerült?
Na erre lennék kíváncsi :)

Barátnöm is PCOS gyanús, pajzsmirigy alulmükődéses, elvileg félig meddő, cukros volt. Azt mondták neki, hogy 3-4 év múlva juthat el oda, hogy szigorú orvosi megfigyelés és gyógyszerek mellett talán teherbe eshet.
Na ezt 2 éve mondták neki. Most 1,5 éves a kislánya. Szinte azonnal terhes lett a vizsgálatok után.
16 éves korától fogamzásgátlózott, 27 évesen hagyta abba azért vizsgáltatta ki magát. Voltak bajai amiről tudott, voltak amik ott derültek ki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!