12hetes Genetikai ultrahangra be jöhet a férjem?
Nálunk a kórházba is bejöhetett, nem is kérdeztem meg, láttam, hogy másokkal is bement a fèrj, magánban pedig szerintem ez már alap ott sem kérdeztem.
Az èn magán dokim be is hívta a férjem már az elején amikor méz nem is tudtuk, hogy terhes vagyok és azóta is minden kontrollon bent volt velem. Hozzá már nem járunk, a kórházba gondoznak és a férjem kint külföldön lehet szülesre sem ér haza.
Az elején a hüvelyi UH ès a belső vizsgálat látványa meg viselte egy kicsit, majdnem rosszul lett mikor kissé véresen húzta ki a doki a kesztyűs kezét vagy az Uh fejet de túlèlte, és a 12.heti UH már nagy élmény volt neki is. :D
A 20 hetes már nem volt olyan látványos mert keveset látszott egészben a baba, szinte csak 1-1 pillanatra, kinagyitva nèztèk egyes testrészeit a doki sem beszélt sokat a mèrések közben, nem mindig tudtuk éppen mi is van a monitoron.
Most megyek majd 4D-s babamozira sajnos már nem tud elkiserni a férjem mert csak havi 1x jön haza a szülésig, de így is várja már, hogy újra lathassa. A felvételt és a képeket továbbítom neki.
12 hetes geteikai uh-ra bejöhetett velem(magán rendelő), 19 hetes genetikaira nem(tb finanszírozott).
Ezt ott kell megkérdezned ahova mész, hogy ott mi a protokoll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!