Anyira fáj 10 hetes terhesen a hátam hogy borzasztó de úgy tudom veszélyes a terhesen hát derék masszázs, igaz?
Kismama masszázs ajánlott terhesen, 12. héttől a 8-9. hónapig.
Talán thai kismama masszázst és Halász Krisztina masszázsa az, amit 12. hét előtt is lehet.
Kismamáknak (is) kimondottan ajánlott, jót tesz a masszázs. Keress fel egy masszőrt és egyeztess vele.
oh mi lesz veled 6 hónaposan..
Korábban kellett volna sportolni, most nem lenne ilyen bajod.
Has fekvést inkább kerüld, amúgy meg nem árt a masszázs .
Csatlakozom a többiekhez, én is a tornát ajánlom.
Alapból nagyon hátfájós vagyok, és időnként a fejemre is "átmegy" szóval ilyen nyaki eredetű migrénszerű fejgörcsöt is okozva, közben meg majd leszakad a hátam, derekam. Előre féltem, hogy hogy fogom bírni emiatt a terhességet. Korábban szinte sosem sportoltam. A 12. héttől elkezdtem a kismama gerinc tornát, heti 3-4-szer. Soha olyan fitt nem voltam még mint akkor. Nagyon jól esett tornázni: volt hogy éjszaka kicsit elfeküdtem magam, amikor már nagyobb volt a pocakom, és hajnalban felkeltem hogy tornázzak. Semmi hát/nyak/derék/fejfájás onnantól. Párom kérdezgette, hogy megmasszírozzon-e, de nem mertem vállalni, nehogy baj legyen, és igazából nem is igényeltem. Régen még havonta thai masszázs is kellett, és úgy sem volt tökéletes.
YouTube-on van több torna is, a "nyújtás kismamáknak" nagyon hatásos, és egyáltalán nem megerőltető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!