Ki milyen jelekből jött rá,hogy terhes még a menstruáció elmaradása előtt? :))
Annyit vettem észre, hogy a kutyánk (aki amúgy nem bújós, inkább játékos, szeleburdi) elkezdett bújni a hasamhoz. Poénból megjegyeztem a férjemnek, hogy biztos érzi a babát. De nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget, mivel abban a hónapban csak egyszer voltunk együtt “talán jókor” (24-28 napos ciklusaim vannak, és azon a héten mikor az ovulációm lehetett pont váltott műszakban dolgoztunk)
Szóval konkrét jel nem volt. Semmi. Ugyanolyan hónap volt, mint a többi.
Aztán a 28. napon délután teszteltem, pozitív lett. Ma vagyok 15 hetes.
Nekem nagyon fájtak a melleim. Nem azért mert bekepzeltem annyira rápörögtem,elsőnél tesztet se csináltam 2 hetes késéssel orvoshoz mentem. Viszont nekem menzeszkor is szokott,csak most annyi volt a különbség,hogy a szokottnál jobban és menzesz nem volt.
Ezenkívül nagyon fáradékony,aluszekony voltam. Normál esetben sokáig fent maradtam simán éjfélig vagy tovább...de az első hónapokban 5-6-kor bealudtam. Rosszullétem nem volt 3x hánytam 2 terhesség alatt összesen,de ez az aluszékonyság húzós volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!