Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek ebben az esetben?...

Mit tennétek ebben az esetben? (Orvos dilemma)

Figyelt kérdés
Pozitív lett a tesztem. Hívtam az orvosomat, de szabin van, 3 hét múlva tudott időpontot adni. Közben elkezdtem barnázni ezért elmentem egy másik orvos magánrendelésére, akihez nem kellett időpont. Nagyon kedves, normális volt, írt hüvelykúpot, és megbeszéltük, hogy 1 hét múlva megnézi, mi újság. Akkor vissza is mentem, minden rendben volt, szabályos petezsákot látott. 2 hét múlva kell újra mennem, amikor is már kell lennie szívhangnak. De! Akkor már az orvosom is fogadna. Most nem tudom mit tegyek. Kihez menjek?
2010. szept. 24. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a benyomásod róluk? Mert ha mindkettő rendes, akkor bármelyikhez mehetsz. Ha megbízol a régi orvosodban, akkor menj hozzá, gondolom régebb óta ismered. Én valószínű ragaszkodnék a régi dokimhoz, ha már "bevált". De ha a másik is rendes, akkor végülis mindegy. Biztos érzel valami különbséget a kettő között, valamelyik csak szimpatikusabb.
2010. szept. 24. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező EGY dokihoz járni. Szerintem attól függ, mennyire volt szimpi az első dokid. lehet, hogy ez egy égi jel, hogy váltanod kell.:)
2010. szept. 24. 14:09
 3/10 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy akkor Ő már a 3. doki lenne rövid időn belül. Az előző terhességem alatt volt egy orvosom, akiben csalódtam, és ezért átmentem másik orvoshoz. Őnála szültem. Szimpatikus, normális, idős doki. Akinél most voltam, Ő is nagyon szimpi volt. Ezért nem tudom mit csináljak. Szakmailag mindkettőről hallottam már sok jót, de rosszat is.

És! Ez egy kisváros, ahol könnyen megtörténhet, hogy az ember a kórházban szembe találja magát a régi orvosával.

2010. szept. 24. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Én Bp.-en lakom,és kiderült az ex,és a mostani dokim nem,hogy ismerik egymást,de régebben kollégák is voltak!Ráadásul a mostani(magán)dokimnak nem akartam havi 14000 ft-ot fizetni,ezért egy másik dokihoz mentem(a havi kontrollokra,aki 5000 ft-ot kért,viszont Ő szülést nem vezet).Kiderült,hogy ezzel a dokival is dolgoztak már együtt...én azt tanácsolom,hogy ha elégedett vagy ezzel az új dokival,válaszd őt,pláne,ha esetleg fiatalabb is.Hátha sok sok éven keresztül nem kell azzal foglalkoznod,hogy dokit válts(én ezért váltottam az elsőről,mert mire a 2. gyerekemmel terhes lettem(16 év van a fiúk között),addigra ő már 70 éves lett,és nem igazán bíztam meg benne.
2010. szept. 24. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:

nekem is volt orvosmizériám, az első dokim akkora csalódás volt, h szörnyű....én úgy érzem hajlasz az új doki felé, de nem akarod a régit "megbántani"......szerintem tedd a szívedre a kezed és azt válaszd aki szimpatikusabb! Hidd el ő nem fog ebből lelki kérdést csinálni, tisztában van vele h ez hogy megy!

Nekem az a fontos egy dokinál, h úgy érezzem nem oktat ki, meghallgat, válaszol a kérdéseimre, nem csak a pénzért csinálja (persze pénzből élünk, de ne az lebegjen mindig előtte), ha lehet választani ezek után én jobban szeretem a fiatalabb, vidám orvosokat, persze a mókamester is ki van zárva!

2010. szept. 24. 14:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Az első doki, akiben csalódtam, pont szüléskor hagyott faképnél. Az ügyeletesnél szültem császárral, és nagyon lelkiismeretes volt, többet tett értem, mint valaha is reméltem. A vetélésemkor is nála voltam, Ő műtött. Maximálisan megbízom benne. De ez a doki is nagyon szimpatikus. Az uh-n 20 percig vizsgált, mindent megmutatott nekem is, és elmondta hogy mit figyeljek.

Szerdán kell mennem, addig eldöntöm, hogy kihez.

Köszönöm a tanácsokat és a saját történeteket.

2010. szept. 24. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti vagyok.Majd írd meg,hogyan döntöttél...kíváncsi vagyok.
2010. szept. 24. 16:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Oké, ha megszületett a döntés megírom.
2010. szept. 24. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Én azt a dokit választanám,aki már bizonyított neked azzal,hogy lelkiismeretes volt.Szerintem ez nagyon sokat számít,leginkább szülésnél.Légy vele őszinte és mond el neki,hogy kénytelen voltál elmenni a kollégájához,meg fogja érteni.Én ezt dönteném,tiszta sor....
2010. szept. 24. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Osztom az utsó válaszoló véleményét!Válaszd a régit aki már letett valamit az asztalra,sajnos ez most rosszul alakult,hogy pont szabin volt........

2010. szept. 25. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!