Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezeket lehet szedni?

Ezeket lehet szedni?

Figyelt kérdés

Meg fogom az orvosom is kérdezni, de addig is, hátha van aki szedte ezeket terhesség alatt.

Én eddig is szedtem magnéziumot. De magnézium biszglicinátot. Vagy az mindegy, hogy milyen magnéziumot szedünk?

Kollagént mennyire ajánlott terhesség alatt szedni?

És van aki használta a herbalife aloe, teát terhesség alatt?

2022. aug. 22. 07:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Legjobb többféle, jól felszívódó magnéziumot szedni, nem egy egyfélét. A biszglicinat is fontos, inkább elengedhetetlen, mert lehetővé teszi a többi Mg forma felszívódását is. Citrát, laktát is mehet. A citrát okozhat hasmenést az arra érzékenyeknél, pl nálam is enyhén, így arányaiban abból szedem a legkevesebbet. Szedhetsz kollagént is, ártani nem fog. Amennyiben a striákat akarod megelőzni vele, hát az nem ezen fog múlni, de mondom, bajod nem lesz tőle. A teára nem tudok mit mondani.
2022. aug. 22. 09:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Kollagént én is szedek, már terhesség előtt is szedtem. Ártani nem árt.
2022. aug. 22. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!