Ha területileg nem az Uzsoki kórházhoz tartozom, de ott dolgozik az orvosom és oda járok vizsgálatokra, akkor szülhetek ott?
hááát...nem tudom,ebben nem lennék olyan nagyon biztos.
Én azért utána kérdeznék máshol is, mondjuk a kórházban.Mondjuk ha bemész nem gondolnám, hogy elküldenek, de azért kérdezz rá máshol is, nehogy meglepetés érjen.
Csak azért írom, mert én úgy tudom, hogy csak akkor szülhetsz máshol, ha van dokid, vagy szülésznőd.
Első válaszoló, rosszul tudod. Magyarországon szabad orvos és kórházválasztás van, ami arra vonatkozik, hogy te a számodra szimpatikus kórházba bemégy, a szakrendelésre jársz, és odamehetsz szülni is, akkor is, ha orvosod nincsen.
Kedves kérdező, oda menj szülni, ahová szeretnél. Ha az Uzsokiba akarsz, akkor oda menj, amikor kezdődnek a fájások. A helyzet tényleg az, amit a második válaszoló írt, vagyis odamégy és közlöd, hogy jöttél szülni:)
én ecseri vagyok és az uzsókiban szültem, mert ott volt a dokim. felfogadod és szerintem ennyi.
off: mi van ha egy vajúdó nő beesik egy kórházba? nem szülhet ott? mondjuk Mo-n ezt is el tudom képzelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!