Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha területileg nem az Uzsoki...

Ha területileg nem az Uzsoki kórházhoz tartozom, de ott dolgozik az orvosom és oda járok vizsgálatokra, akkor szülhetek ott?

Figyelt kérdés
Az orvost még nem fogadtam fel, de nem is biztos, hogy szeretnék orvost fogadi. Ha nem pont Ő lesz az ügyeletes a nagy napon akkor azért még oda mehetek? Vagy hogy van ez most. Minden adatom, leletem ott van a gépben. Gondolom nem kell akkor a területileg illetékes kórházban szülnöm. Ugye?
2010. szept. 24. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

hááát...nem tudom,ebben nem lennék olyan nagyon biztos.

Én azért utána kérdeznék máshol is, mondjuk a kórházban.Mondjuk ha bemész nem gondolnám, hogy elküldenek, de azért kérdezz rá máshol is, nehogy meglepetés érjen.

Csak azért írom, mert én úgy tudom, hogy csak akkor szülhetsz máshol, ha van dokid, vagy szülésznőd.

2010. szept. 24. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ma Mo-on ott szülsz, ahol akarsz. Ahová bemész az ajtón, hogy "bocs, szülők...".
2010. szept. 24. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, rosszul tudod. Magyarországon szabad orvos és kórházválasztás van, ami arra vonatkozik, hogy te a számodra szimpatikus kórházba bemégy, a szakrendelésre jársz, és odamehetsz szülni is, akkor is, ha orvosod nincsen.

Kedves kérdező, oda menj szülni, ahová szeretnél. Ha az Uzsokiba akarsz, akkor oda menj, amikor kezdődnek a fájások. A helyzet tényleg az, amit a második válaszoló írt, vagyis odamégy és közlöd, hogy jöttél szülni:)

2010. szept. 27. 11:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2010. szept. 27. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:

én ecseri vagyok és az uzsókiban szültem, mert ott volt a dokim. felfogadod és szerintem ennyi.

off: mi van ha egy vajúdó nő beesik egy kórházba? nem szülhet ott? mondjuk Mo-n ezt is el tudom képzelni!

2010. szept. 27. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Dunakeszin lakom, és az Uzsokiban szültem, mert ott volt a dokim. Területileg Váchoz tartoztam volna. Oda mész, ahova csak akarsz. Annyi van csak, hogy a kiskönyvbe érdemes tetetni egy kórházi pecsétet, mert ha esetleg mentőre lesz szükség, -amennyiben ez nincs,- kötöszködhetnek, és valószínűleg a területileg illetékeshez fognak vinni.
2010. szept. 27. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én speciel az Uzsokihoz tartozom, de a Szt. Istvánban szültem, ott dolgozott a maszek nőgyógyászom. A terheskiskönyvbe írt egy bejegyzést, hogy fogad a kórházuk. Ez csak arra az esetre kell, ha mentő vinne - ne adj'Isten.
2010. szept. 27. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!