Gábriel tesztek, szerintetek pozitívak vagy csak szellem vonalasak?
Figyelt kérdés
#pozitív #Szellem vonal
2022. aug. 16. 08:53
11/40 A kérdező kommentje:
10-es milyen tesztet ajánlasz?
2022. aug. 16. 09:37
12/40 anonim válasza:
Nem 10 vagyok, de a predictor early, a facelle jók, nekem addig az x epil sem hazudott
13/40 A kérdező kommentje:
Régebben is használtam már Gábrielt, de amikor nem volt baba akkor csak egy csík volt. Nyoma sem volt a másiknak.
De köszi, próbálok majd venni másikat.
2022. aug. 16. 09:53
14/40 anonim válasza:
12 vagyok én már kb minden teszten prudukáltam szellemcsíkot, így mondig 2 fajta van kéznél ha az egyiken van valami megcsin@lom a másikat is, ha 2 van valami az már nem véletlen
15/40 anonim válasza:
Én mindig Gábrielt használtam, és mindig teljesen egyértelmű volt az eredmény.
Ez se rosszabb, mint más tesztek.
16/40 anonim válasza:
10 es vagyok!A rossmannban kapható facelle a legjobb.550 ft.Teljesen megbízható!😁
17/40 anonim válasza:
Digitális tesztet javaslom az a tuti.
18/40 anonim válasza:
Mostanában rettentő megbízhatatlan a Gábriel, mindig 2 csíkos. (Régen pedig jó teszt volt)
Ott a 2.csík a teszteden, de hogy terhes vagy-e vagy csak a teszt szórakozik megint... ettől bármelyik márka jobb.
19/40 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy Predi tesztet, negatív. Igaz ma ez már a sokadik vizelet volt!
2022. aug. 16. 11:22
20/40 anonim válasza:
Szia! A nem várt előtt 2 nappal már pozit teszteltem az X-epil Pen Ex, és sima gyorsteszttel, Predictor Early is nagyon jó, a nem várt napján azzal csináltam. Szorítok érted! Reménykedjünk! 😻🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!