Babamozi szonografus vagy orvos?
Figyelt kérdés
Ahova jarok maganklinikara terhesgondozasra a babamozit egy szonografus csinalja. Kicsit meglepodtem, hogy nem orvos.
Szerintetek kerjek mashova idopontot egy rendes orvoshoz vagy eleg a szonografus is? Van jelentossege?
2022. aug. 15. 11:00
1/4 anonim válasza:
Ez kicsit olyan mint amikor valaki nem engedi, hogy a vért a nővér vegye le, hanem ragaszkodik az orvoshoz. Csak hogy az orvos évente kétszer vesz le vért a nővér meg minden egyes nap. A szonográfusnak ez a szakmája, minden nap ezt csinálja.
2/4 anonim válasza:
Babamozihoz teljesen felesleges orvos, orvos az orvosi jellegű vizsgálatokhoz ill. kontrollhoz kell. Egyébként egy szonográfustól is elég komoly egészségügyi alapképzettséget várnak el, hogy egyáltalán részt vehessen szonográfus képzésen, szóval nem kell ezt túlragozni.
3/4 anonim válasza:
Baba mozihoz elég a szonografus. Én orvoshoz mentem, mert jobbnak láttam, hogy meg is vizsgál közben. Akiknek csak a képek fontosak, elég a mozi.
4/4 anonim válasza:
Mi szonografusnal voltunk babamozin, és több mindent elmondott, megmutatott, mint az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!