Szent Imre kórházban szeretnék majd szülni (még csak tervbe van véve a baba). Ha a teszt majd pozitív lesz, akkor egyből oda menjek? Vagy hogy "induljak el"?
Nekem nem volt magándokim egyik babámnál sem. 2002-ben szültem ott először, akkor oda jártam a rendelőbe egy dr.-hoz, de nem fogadtam meg, ügyeletben szültem.
A második babám szintén ott született 2006 novemberében, akkor is egy olyan dokihoz jártam, aki ott ügyelt, de Érden rendelt. Őt sem fogadtam meg, és sztk-s rendelésre jártam mind a két esetben.
Szia,
Úgy tudom, hogy "bárhol" szülhetsz, csak fel kell keresni az intézmény terhesgondozását, és jelezned kell a szándékodat, én a Flórban fogok szülni, de a terhesgondozásom egy részét Pesten viszik. Legkésőbb az utolsó egy hónapban viszont már a szülés helyére kell járjak terhesgondozásra.
Orvost nem kell azonnal választani, persze ha szeretnél, és ismersz is ott szülést, akkor már most felkérheted.
Szerintem kezdj a saját nőgyógyászodnál, és ott az asszisztens elmondja mit is tehetsz.
Sok sikert a picihez
Kellemes ünnepeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!