Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert kemenyedek 3.napja...

Miert kemenyedek 3.napja EGYFOLYTABAN?

Figyelt kérdés

Holnap leszek 26 hetes, magneziumot szedek, emelt dozisban, es mar 3 napja folyamatosan kemenyedik a hasam, voltam vele bent a korhazban is, igazabol semmit nem tudtak mondani, mehszaj zart, baba jolvan ….

De most is pl 10 percen belul a harmadik kemenyedesem volt annyira elegem van mar mert olyan ijeszto…

Nem tudom mashol milyen ido van, itt brutal szel, lehet h az ido miatt? Front? Vagy mar nem tudom egyszeruen mit gondoljak…

2022. aug. 6. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kórházban azt mondták minden oké akkor valószínű a front.

Nekem is kemény egész nap én 35 hetes vagyok.

2022. aug. 6. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
35 hetesen mondjuk enis nyugodt lennek😅
2022. aug. 6. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom a front hatással van-e erre, de én nem szoktam keményedni, de tegnap-ma nálam is sokszor előfordult
2022. aug. 6. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugi, amikor annyi idős voltam mint te, ugyanígy volt hogy keményedtem. Nem csak most😊

(1 voltam)

2022. aug. 7. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!