Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tünetei vannak,...

Kinek milyen tünetei vannak, voltak 35hét után?

Figyelt kérdés
Már vannak jóslófájásaim és elég intenziv méhösszehúzódásaim.Arról már nem is beszékve,amikor a kicsikém kitolja valamijét hát az sem valami kellemes,már annyira nyom odalent a szemérem csontomnál is és amit most tapasztaltam nyomást érzek a végbél környékénis.Más is tapasztalt ilyen tüneteket?Kinek melyik héten kezdődtek hasonló tünetek?(Ja és mindezek mellet 4x2 szedem a magnéziumot)
2008. dec. 21. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a 32. héttől voltak jóslóim, 4 héttel a szülés előtt elment a nyákdugóm. A szeméremcsontom annyira fájt, hogy néha alig bírtam menni is. A doki koraszüléssel fenyegetett, aztán 3 nappal túlhordtam a kislányomat. Kitartás, nemsokára a karodban tarthatod a picuodat és elfelejted ezeket a kellemetlenségeket. Ja, és utána jön a neheze :) Jó egészséget, kllemes ünnepeket!
2008. dec. 21. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Ugy látszik a lányok okoznak ilyen problémákat többnyire,ugyanis mi is kislányt várunk.Nektek is kellemes ünepeket,jó babázást!
2008. dec. 21. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
szia,én még csak most töltötem a 35. hetet de már a 28. hét óta fáj a szemérem csontomnál,olyan szinten,hogy nagyon!a lábaim meg éjszaka nagyon betudnak görcsölni!És amikor a kisfiam kitolja magát akkor meg hülyét kapok,annyira tudja magát kifelé tolni,az is nagyon tud fájni!Kitartás nemsokára tul vagyunk rajta....
2008. dec. 21. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a terhességem előtt is volt már izomgörcsöm a vádlimban, na az az utolsó hetekben minden éjjel bekövetkezett, ha kihagytam a kálcium és magnézium pezsgőtabit. A 33. hétig dolgoztam más panasz nélkül. 36. héttől jöttek a jóslók, volt, hogy 10 percenként rendszereződött, majd elmúlt. De ami a legkellemetlenebb volt, az a derékfájás, és a 3 óránkénti pisilés éjjel. Na, meg hogy ha felhúzódott, alig kaptam levegőt.

De nem volt vészes egyik sem, elég ideális terhesség és szülés volt. A doki a vége fele azt mondta, hogy korábban meglesz a baba. Ezzel szemben jól érezte magát odabent a kiírt napig.

2008. dec. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!