Véraláfutásszerű kör a köldököm körül, ez bajt jelent?
Figyelt kérdés
Ma este fürdésnél vettem észre, hogy a köldököm körül lilás-kékes elszíneződés van, olyan mintha bevertem volna valahová és vérömleny jelent volna meg ott. Ha megnyomom egyáltalán nem fáj, ha a vérömlenyt megnyomom az ütés helye szokott fájni. Nagyon vigyázok a pocakomra és nem emlékszek bármilyen alkalomra, amikor beüthettem volna. Szerintetek ez normális és nyúlik a bőröm, amin átüt az erezet, vagy tényleg elkerülte a figyelmem, hogy beütöttem valahova. Ha beütöttem volna és nem emlékszem, akkor okozhatott az ütés akkora gondot, ami bántja a babát? Volt másnak is ilyen? 21. hét2022. júl. 29. 23:18
1/10 anonim válasza:
Szurkolok, hogy ne legyen semmi baj. Mindenképpen menj orvoshoz.
2/10 anonim válasza:
Valahogy így néz ki?
Az enyém is ilyen volt, később erősödött, sötétebb lett, ahogy a striák is jöttek elő.
Teljesen normális, ne aggódj.
3/10 A kérdező kommentje:
#3 igen! Teljesen ilyen!
#1-2 mire gondoltok?
2022. júl. 30. 00:37
4/10 anonim válasza:
Kérdező, ne ijedj meg, az első válaszoló (nem véletlenül csak 1 pipája van..) csak ijesztget, mert egy troll (azt akarja mondani, hogy ez hullafolt)
Teljesen normális, nő a hasad, dúlnak a hormonok, változik a bőröd.
5/10 anonim válasza:
Ezzel nem kell orvoshoz menni, normális.
6/10 anonim válasza:
Én ma vettem észre ( egy pillanatra megijedtem de a kisbabám vígan mocorgott reggel és egész nap is , rögtön bekentem , alapból naponta krémezem a hasam , de így kapott plusz egy extra adagot (bio oil + Naturland kismamakrém) . Estére nem is látszott .
7/10 anonim válasza:
Valószínű, hogy stria lesz majd ott.
Nő a pocakod.
1-2.-vel meg ne foglalkozz.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket, megnyugodtam :)
2022. júl. 30. 08:34
9/10 anonim válasza:
Kedves kerdező!Az enyém is majdnem pont ilyen,talán nem ilyen kék, de hasonló és fáj is,a múlt heti uh is fájt, ahogy a köldök környékén nézték. Jövő héten megyek a vedőnőhöz,mindenképp megkerdezem tőle.
10/10 anonim válasza:
Totál normális. Enyém is ilyen volt :D Egy-egy növekedési ugrásnál bekékült, aztán elmúlt. És aztán újra... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!