Van olyan családtagja, ismerőse valakinek aki 40 vagy 45 felett lett terhes és szült?
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 17:54
11/27 anonim válasza:
Anyukám. 42 évesen szült engem. Én megfogadzam, hogy 32 felett nem szülök. Adfig 1 jött össze. 32 évesen abbahagytuk a próbálkozást.
12/27 anonim válasza:
Igen, 40 és 42 évesen, most kezdenek a kamaszkorba lépni a gyerekek.
13/27 anonim válasza:
Az anyukám 47 évesen lett terhes és 48 volt amikor szült
14/27 anonim válasza:
Kolléganőm 41 évesen. Ráadásul "csodababa" volt, mert mikor fiatalabban, másik kapcsolatban akart, nem lehetett (megmondták neki, hogy esélye sincs). Aztán nem tervezve, egy alkalmi kapcsolatban mégis megfogant.
15/27 anonim válasza:
Rokonunk felesége 41 évesen fogja szülni az elsőt.
16/27 anonim válasza:
Anyósom 42 évesen szülte a legkissebbik fiát, igaz ő 5.gyerek, az elsőt 22 évesen szülte.
Sógornőm 41 évesen szülte a 2.gyerekét, az elsőt 30 évesen, de az első férjétől. A második férjének viszont még nem volt gyereke, ezért vállalták be.
Kolléganőm 39 évesen az elsőt, 41 évesen a másodikat. Első házassága, várta az igazit.
Ismerős 40 évesen várja az elsőt, nem tudom a pontos körülményeket.
17/27 anonim válasza:
Én 44 leszek novemberben es most lehet, hogy terhes vagyok.
3 gyerekem van amúgy
Miért kérded ?
18/27 NTBS válasza:
Volt szomszédasszony 42 és 44 volt a két gyereke születésekor.
19/27 anonim válasza:
Barátainknál 48 éves a nő, most kezdi a második trimesztert. A férje 42.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!