Minden lépésnél görcsöl a hasam alja, meg a combom tövénél a csont, ez nem normális ugye?
Holnap töltöm a 30. hetet, kb 3-szor annnyi idő kell hogy eljussak a fiamért az iskolába, nagyon fáj két napja.
Szerintetek mit csináljak?
ha a szeméremcsontodnál fáj, az akkor sajnos természetesen. (Hormonok miatt puhulnak fel és lazulnak a szövetek) Nekem már 1 hónapja állandó jelleggel fáj...
a görcsölés viszont nem normális, menj dokihoz feltétlen. Elvileg lehet jóslófájás is, de ezt így ugye nem lehet megmondani.
Szerintem, mindenképpen jelezd az orvosodnak, legalább hívd föl és kérdezd meg, ilyen esetben be kell-e menned hozzá.
Első válaszoló, 30. hetesen már nem vetélésről szoktak beszélni, hanem koraszülésről.
előzőnek: tanácsot adni? az első semmilyen tanácsot nem adott, csak bunkóskodott.
kérdezőnek: hívd fel a dokidat, pihenj többet.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, azért nem reagáltam idáig mert nem voltam gépközelben.
A dokim elküldött az ortopédiára, mert azt mondja mivel eltört a farkcsontom gyerekkoromban és szerinte az tágul, és az fáj, és kisugározhat a hasam aljára is.Ott megmondják hogyan szülhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!