Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szemeremdomb fajdalom mozgasra?

Szemeremdomb fajdalom mozgasra?

Figyelt kérdés
28hetes terhes vagyok ma reggel eléggé erősen elkezdett fájni a szemeremdomb kornyeken es alhas mozgasra a derekam is es a combomba is van hogy erzem elegge megijeszt normalis ez elso baba nehezemre esik menni es az agyban is megfordulni.A valaszokat előre is köszönöm

2022. júl. 24. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális, kitartas :)
2022. júl. 24. 20:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Es ami meg most kezdodott ilyen szuras szeru fajdalom hol itt hol ott a hasamban de meg 1 masodpercig sem tart es mar meg is szunik.
2022. júl. 24. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ez kitartott a végéig. Volt, hogy séta közben majdnem bepisiltem, úgy beszúrt. Fel a fejjel, hamarabb eltelik mint gondolod!
2022. júl. 24. 20:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Eleg durva erzes sokszor plusz meg a húgyhólyagomat is nagyon kemenyen nyomja es olyan feszito erzes van a hasam aljaban hogy szornyu na de eltelik hamar remelem csak azert aggodom minden egyes uj tunetnel hogy nehogy valami olyan legyen ami nem ok es nem veszem eszre.
2022. júl. 24. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudlak megnyugtatni, nekem is a harmadik trimeszter elején kezdődött, a vége fele már annyira fájt, hogy sokszor nem tudtam fekve megfordulni vagy a bal lábamat mozgatni a fájdalomtól. A jó hír viszont, hogy szülés után azonnal elmúlt.

Kitartást!

2022. júl. 24. 21:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Ertem akkor probalok felkeszulni hogy lehet igy marad nekem a jobb oldalt durvabb ha jobb labam mozgatom
2022. júl. 24. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A 14. hét óta fáj ott lent minden, mintha nyúlna. Nekem a legrosszabb ha fekszem és fordulok. Már elkönyveltem, hogy ez marad.
2022. júl. 25. 15:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem is ha fordulok az agyban vagy kelnek fel vagy hajolok na meg a jaras ma nem vagyok jo semmire annyira faj feszul lent minden az egessz alhasamban erzem ha sokat megyek akkor egessz a koldokomig feljon
2022. júl. 25. 16:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Meg ezek a vandorlo fajdalmak hol az alhasba nyilal hol feljebb ti is igy vagytok vele??
2022. júl. 25. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!