Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más 15-16 hetes kismamának is...

Más 15-16 hetes kismamának is sokat fájdogál alul a hasa?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:

15 hét 4 naposka vagyok. Sokszor annak örülök, ha feszül, "zsibong", fájdogál, mert tudom, hogy terhes vagyok. Normális dolog. De van, hogy például teljesen normális, mondhatni nem érzek semmit. Akinek pedig, hozzám hasonlóan, hátrahajló a méhe, annak kalandosabb ez az átalakulás és egyre szembetűnőbb változás, ami pont ebben az időszakban igencsak külsőleg elenyésző.

Az SZTK-ban tegnap közel 4 órát ülve várakoztam egy rendelésre, azt hittem időnként, hogy majd "le szakad" a hasam alja. El kell fogadni. Nem görcs, ezért a természet és biológia dolgozik.

2010. szept. 22. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is fájdogálgat, de teljes mértékben elviselhető, annak tudatában, hogy babát várok.

Én is örülök az érzésnek, hiszen nekem hányingerem sem volt a 16 hét alatt.

Üdv: 15+6 km

2010. szept. 22. 11:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is fájdogál és én is örülök ennek.

Bár ma pont hasmenésszerűen fájdogál, remélem nem lesz baj

16 hetes

2010. szept. 22. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!