Lehetséges, hogy 2. terhességnél már a 9-10. héten elkezd nőni a has?

Igen olvastam hogy mar az elején olyan a 2.-nal mint az elsővel az utolsó hetekben , hat nem tudom elképzelni, akkor hova fog meg nőni a többi hónapban :D
Mar reggelente is látom, a puffadastol függetlenül, azt hagyjuk is, ha azt is beleszamolom, en is vagyok vagy 7 honapos :D

4-es vagyok, ha már ilyen szépen lepontoztatok, küldök 3gy friss képet most a 4. terhességnél a 12 hetes hasamról, amiben a tegnapi genetikai uh szerint egy 68 g-os magzat van. De nyilván a puffadástól ekkora... 😉 😉
Ja, meg biztos az orvos is hülye, aki szerint a rendellenesen álló méhem bukik előre. És nem puffadok egyáltalán, Crohn beteg vagyok, tehát eleve keresztül szalad rajtam minden, így ez kizárható.
Egyébként nem azért nő meg ilyen korán a has, mert a 68 g-os baba látszik benne, hanen mert megnő a méh, nyílván többedik terhességnél eleve az összes szövet rugalmasabb. Sőt, a harmadik gyereknél szülés után minden három gyerekesnek nálunk hoztak plusz oxit, mert azt mondták, hogy természetszerűleg nagyobb a méhünk, és nehezebben áll vissza, így kell egy kis rásegítés. De biztos az az eltérés is a puffadástól volt... 😉

Szülés után szétnyílt a hasizmom.
Tornázom, minden nap, de bizony akkora, mint a képen, amit #9es, vagy nemtom ki csatolt képet.
55 kg vagyok, és 165 cm, szóval nem kövér.
Igen, puffadás, de azelőtt az nem nyomta ki a puffadás így a hasam soha.
És ha minden igaz, a következő terhességnél is így szét fog nyílni a hasizmom, ezért fog már az első trimeszterben látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!