16 hetes vagyok. Van néha (par napig) egy kicsi ragados folyás szerüm. Nem viszket, nem csip vagy ilyesmi. Szaga sem mondhatom hogy lenne. Mivel most nagyon jo a szaglásom talán vizelet szaga van. Lehet hogy csak erösebb a vizeletem? És azt érzem?
Figyelt kérdés
Aggodjak vagy normalis?Elmenjek dokihoz?Nem igazan akarok mert sokat kell varni es a sok beteg ember között sem ülnék szivesen.Szerintetek?2008. dec. 20. 19:31
1/3 anonim válasza:
Szia! Nem kell elmenned orvoshoz, és aggódnod sem kell. Ez teljesen normális. Nálam is pár napig erősebb, majd pár napig szinte nincs is. A védőnő is azt mondta, hogy teljesen normális. 20 hetes kismama
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Szerintem ha valami fertözés vagy ilyesmi lenne akkor égne,viszketne,szaga lenne......
De jo hallani más véleményét is!Nyugodtabb vagyok!Minden jot!
2008. dec. 20. 19:56
3/3 anonim válasza:
Ez a terhességi folyás. Ha nincs semmi más tünet akkor teljesen természetes, nők többségének sajnos elő jön. Ártalmatalan számodra és a babóca számára is. De azért majd a dokinak említsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!