Ez a nyákdugó lehetett?
Kicsit undi, bocsi, aki nem bírja, ne olvassa el!!
Szóval éjjel már mintha kb 2x is tapasztaltam volna, hogy valami kijött, de a betéten szinte semmi nem volt, ilyen vizes anyag, pár csepp.
Most reggel pedig többször is volt gyengébb menstruációs fájdalmam, de pl most elmúlt.
Viszont a lényed, most wc használatkor távozott egy barnás-véres darabka valami, bele a wc-be, nem is tudtam megnézni rendesen, illetve ilyen világosbarnát töröltem ki utána.
Most nem érzek semmit.
Ez csak a nyákdugó lenne?
Vagy hívjak fel valakit?
A 37. hétben járok!

Valószínűleg igen.
Ne aggódj, ettől még a szülés hetek múlva is jöhet, de ezt biztosan olvastad is már.

Köszönöm, igen.
Első szülés lesz, és ráadásul egyedül vagyok itthon holnap reggelig, remélem még ma nem lesz semmi.
Az a baj, hogy a wc-ben landolt egyből, csak a csobbanásból ítélve valami kis darab lehetett, meg éreztem is, ahogy kicsusszan, és megszínezte a vizet, ilyen barnásra.
Aztán törlésnél világosbarna volt a papír.
Hát igazából, nem is tudom, kit hívnék fel, védőnő esetleg, de anyukám is megnyugtatott, hogy ez az lesz szerinte.
Hívtam az ügyeletet, más miatt, nst időpont miatt, de nem veszik fel 2 napja... Gondoltam megkérdezem egyúttal ha úgyis beszélünk, de még időpontot se tudok kérni 🙄

De akkor biztos, hogy nem a magzatvíz szivárog, ugye?
Mert még most is folydogál a betétre, viszont ilyen világosbarnás színű.
Néha pedig jön egy pár perces enyhe menstruáció-szerű fájdalom, de elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!