Éjszaka rosszullét?
Sziasztok!
25 hetes terhes vagyok. Tegnap hajnalban rosszul lettem.
Hányingerem lett, szédültem, és úgy éreztem hogy nem kapok levegőt.
A baba is érezhetett valamit, mert ő meg eközben vadul rugdosott.
Kb 2 óráig szenvedtem, utána sikerült elaludnom.
Van valami tippetek, hogy ez mitől lehetett, vagy hogy hogy tudom elkerülni hogy ilyen előforduljon? Baromi ijesztő volt.

Lehet a melegtől is.
Nyiss ablakot éjjelre, én is csak ventilátor vagy klíma mellett tudok most aludni.

Keringési (vérnyomás, szívritmuszavar) vagy vércukor. Szerintem inkább ballagj el a háziorvoshoz és meséld el neki. Terhesen biztos már ma fogad és csinálhat egy EKG-t meg kérhet vérvételt.
Ha a hátadon aludtál, akkor lehet "csak" attól is, hogy ott futnak a nagyobb erek a gerinc mellett és a baba és tartozékai elnyomják ezeket. Ez egyéni, kinek hogy fekszik, mert valakinek semmi baja tőle és nagyterhesen is simán tud még háton feküdni, másnak meg már középidőtől ájulással, légszomjjal, szédüléssel jár pár perc múlva vagy rögtön, ha háton kell feküdnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!