Kezdő vagyok, első baba lesz. 😃Ha júni 15én volt a mensim első napja és 28 napos a ciklusom akkor holnap leszek 5 hetes igaz ?
Gyorsan tegyük is akkor tisztába: ha holnapután töltöd az 5 hetet, azzal automatikusan belépsz a 6. Hétbe.
Szóval 5+0, 5 hetes vagy vagy a 6. Hétben vagy egészen 6+0ig, amikor is belepsz a 7. Hétbe és 6+3, 6+6 a 7. Hét amíg nem toltod a 7+0-t, ami meg belépő a 8. Hétbe. 7+4 naposan 7 hetes leszel, vagy a 8. Hétben.
Szívesen 😊
Ez így van,tökéletes megfogalmaztad.👍🏻
Kedves kérdezô!
Én ma vagyok 5+4 napos,azaz a 6.hetet taposom.
Te hogy vagy?Nálam a fáradtság és haspuffadás dominál.
Hát elég változó egyébként 😃
Egyik pillanatban hihetetlen boldog vagyok aztán a másikban minden hülyeségen sírni tudnék 😃
Igen igen … puffadás van nálam is illetve alig bírom ki munka közben hogy ne menjek be az öltözőbe aludni 😂
Olyan fáradt vagyok mint aki egy hete nem alszik 🤔
Étvágyam jó, néha émelygek picit de nem vészes, kicsit szédelgős vagyok mostanság, hányás hálistennek nem volt még.:)
2 hét múlva megyek először dokihoz és már nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen mert már nagyon vártuk a kis csodát, és sok küzdelem után végre úgy néz ki hogy megkapjuk!:)
Ha gondolod írj majd ide hogy veled mi újság , hátha tudunk tapasztalatot vagy segítséget adni egymásnak!:)
Én a 2-esnek írtam,hogy tökéletesen megfogalmaztad.Látom,hogy valaki lepontozott,szomorú🥺
Nah de mindegy kedves kérdező én drukkolok neked.29-én megyek dokihoz az első uh-ra.
Majd jelentkezem.
Én egész nap éhes vagyok, de viccen kívül, megeszem az adagom, és a következő fél vagy egy órában megint olyan érzés mintha egésznap nem ettem volna.
A derekam majd leszakad, néha a hasam is fáj, mellem feszül, de ezeket mint örömmel viselem, ha a kis csepp jól van, és rendesen fejlődik.
Én egy hét múlva megyek dokihoz, már alig várom.
Bár én nem tudom hány hetes, elég bonyolultan jött ki a lépés.
Olyan jó ezt leírni, annyira büszke vagyok, csak még senkinek sem akarom elmondani, amíg minimum a 3. hónapba nem lépek.
Ha szeretnél nekem is írhatsz.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, neten vannak jó kis kalkulátorok, amik kiszámolják. Viszont van olyan is ami a ciklust is beleveszi és van olyan is ami csak mensi alapján számol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!