Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandó hányinger, segítség?

Állandó hányinger, segítség?

Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok. Eddig is volt hányingerem, de az elmúlt pár napban ez egyre rosszabb. Most már folyamatossá vált. Folyton hányingerem van, bár hányni egyáltalán nem hányok, kicsit sem. Szedek terhes vitamint, magnéziumot amiben van B6 is. És folyton aludnék, de legalábbis vízszintesben lennék. Semmihez sincs erőm, ami máskor egy óra munka, az most egy nap alatt van meg. Le vagyok lassul a mint egy lassított felvétel, testileg és agyilag is. Tippek? Gyógyszer? Bármi? A fáradtság még hagyján de ez az állandó hányinger kikészít. Jövő hét végén tudok csak orvoshoz menni. Kekszet eszek, meg gyömberteát iszom, max 5 percre segít.

2022. júl. 17. 12:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy időszakos, erre egész nap... A tetejében én még szédültem is és brutálisan szagérzékeny voltam.
2022. júl. 17. 17:11
 12/17 A kérdező kommentje:
És ez vajon az első terhesség él van így, vagy nem függ össze? Elképzelni sem tudom, ha lenne már egy babám, azt hogyan látnám el ilyen állapotban.
2022. júl. 17. 17:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezen gondolkodtam én is. Nekem csak egy kisfiam van, aki örökmozgó. El nem tudom képzelni, hogy látnám el, ha a második terhességemnél is ez lenne. Gyakorlatilag úgy érztem magam az első trimeszterben, mint egy haldokló.
2022. júl. 17. 17:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok, a hányinger második babával hetekben sokkal jobban elhúzódott viszont közel sem volt olyan intenzív.

Minden terhesség más szóval az, hogy most ilyen rosszul vagy nem jelenti, hogy a következővel is ez lesz.

2022. júl. 17. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem is egész napos hányingerem van. Reggel erősebb, nappal gyengül, majd késő délután előjön újra erősebben. A szagok nagyon zavarnak. A hőmérsékletem picit magasabb lett. Ez normális.

Nem tudom megenni csak a gyümölcsöket, tejes dolgokat, pékárúkat.

De még ez is olyan csodálatos érzés. Olvastam, ha rosszullét van, akkor sok HCG van, és az azt jelenti, hogy a baba jól van.

2022. júl. 18. 13:46
 16/17 A kérdező kommentje:

Hát, akkor az enyém nagyon jól van. 😅😍Gyümölcsöt, zöldségekből készült ételt, meg rizst, főtt krumplit, pirítóst bírok enni én is. Hányinger nekem non stop.Hol erősebben, hol közepesen, gyengén nem. De ma reggel fél órára egyáltalán nem volt. Annyira csodás volt, h el sem hiszem, h egész eddig így éltem az életem. Aztan persze visszajott. A faradtsag is állandó. Minden nap lefekszem délután,de van, h reggeli után is vissza kell.

En, aki eddig nmapi háromszor evett, most kb hatszor eszik, de nem is eszem, inkább mondjuk úgy, legelészem, mindig valami picit. Nem birok sokat. Majd gondolom változik, most ennek az időszaka van. Meg kell élni, ez is a babához tartozik.❤️

2022. júl. 18. 18:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én 8 hetes kismama vagyok ikrekkel, de ugyan azt érzem, mint te és nem bírom áldott állapotnak megélni a jelenlegi helyzetet. A 6. héttől naponta 2-szer tuti hányok és folyamatos émelygés van napi 24 órában. Hús egyáltalán nem megy le, minden mást megtudok enni, vagyis magamba tuszkolok. Próbálom a savat csökkenteni, néha sikerül, néha nem. Teljesen gyenge vagyok, leginkább fekszem sajnos. Bízom benne, hogy elfog múlni ez az érzés, mert szeretnék még dolgozni menni én is.
2022. júl. 18. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!