Állandó hányinger, segítség?
8-as vagyok, a hányinger második babával hetekben sokkal jobban elhúzódott viszont közel sem volt olyan intenzív.
Minden terhesség más szóval az, hogy most ilyen rosszul vagy nem jelenti, hogy a következővel is ez lesz.
Sziasztok! Nekem is egész napos hányingerem van. Reggel erősebb, nappal gyengül, majd késő délután előjön újra erősebben. A szagok nagyon zavarnak. A hőmérsékletem picit magasabb lett. Ez normális.
Nem tudom megenni csak a gyümölcsöket, tejes dolgokat, pékárúkat.
De még ez is olyan csodálatos érzés. Olvastam, ha rosszullét van, akkor sok HCG van, és az azt jelenti, hogy a baba jól van.
Hát, akkor az enyém nagyon jól van. 😅😍Gyümölcsöt, zöldségekből készült ételt, meg rizst, főtt krumplit, pirítóst bírok enni én is. Hányinger nekem non stop.Hol erősebben, hol közepesen, gyengén nem. De ma reggel fél órára egyáltalán nem volt. Annyira csodás volt, h el sem hiszem, h egész eddig így éltem az életem. Aztan persze visszajott. A faradtsag is állandó. Minden nap lefekszem délután,de van, h reggeli után is vissza kell.
En, aki eddig nmapi háromszor evett, most kb hatszor eszik, de nem is eszem, inkább mondjuk úgy, legelészem, mindig valami picit. Nem birok sokat. Majd gondolom változik, most ennek az időszaka van. Meg kell élni, ez is a babához tartozik.❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!