Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki gyógyvízbe volt...

Van aki gyógyvízbe volt terhesen?nem lett baj?el fogok vetélni?

Figyelt kérdés
Sürgős:( Van aki gyógyvízben volt,esetleg nem is tudta,hogy terhes? Hány hetesen? 8 éve terhes voltam,még nem tudtam róla,voltam gyógyvízben makón. Nem lett baj. Most viszont vásárhelyen voltunk gyerek miatt,gyógyvízben is voltam,de max 32 fokos,kellemes volt, holnap leszek 13 hetes,5 percenként kiemelkedtem a vízből,és úgy is fél órát lehettem bent. Úgy tudtam ha zárt méhszáj nincs gond csak utolsó harmadban veszélyes,most olvastam sok rosszat. 6 óra eltelt még semmi tünet,hibáztam. Mi lesz így? :( nagy baj lehet? Ha tóban szabad elvileg,akkor pl. Sziksós vagy sándorfalvi tó,majsai tó,ilyenek? Van aki látott kismamát gyógxvízben? Nem lett baj?
2022. júl. 16. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Nem hiszem, hogy baja lesz a babának.

De, igaziból nekem az sem érthető, hogy felnőtt, változókor előtti nőként, miért mész gyógyvízbe. A nemi fertőzések melegágya az összes.

Orvos ismerősök közül (anyum is az), senki nem ajánlotta a meleg vizet fiatalon, mert remekül terjed benne minden. Majdnem ugyanolyan a hőmérséklete, mint az emberi szervezetnek, vizes közeg és a menstruációs ciklust is fel tudja borítani.

2022. júl. 16. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Nem a gyógyvíz a baj, hanem ha túl meleg, és a kis medencékben nagy a fertőzésveszély (ellentétben a tavakkal).

Egyébként a 32 fok még nem gáz.

De vannak 38 meg 42 fokos termál medencék is

2022. júl. 16. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ha nem jelentkezett panasz 1-2 napon belül akkor már nem lesz semmi.

De a hőfok és a fertőzésveszély miatt nem ajánlják. Én nem terhesen se tudnék ezekbe bemenni, elég undorító az összes, büdös is van és áznak benne a beteg, idős emberek.

2022. júl. 16. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne gond? Így a legelején nem probléma. De később már nem ajánlott
2022. júl. 17. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutna gyógyvízbe menni terhesen. De nem terhesen se.

Sőt élménymedencébe se.

2022. júl. 17. 19:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!