Szorulás az utolsó hónapban?

Szintén ugyanezzel küzdök csak még 33. héten…már kijött az aranyerem is.
Dulcosoftot vettem, ez székletlágyító és lehet terhesség alatt is. Nekem segített csak az adagolást még nem sikerült kitapasztalnom. 20-40 ml egy nap egy felnőtt adagja, de az van a papírján hogy minél kisebb dózisban használjam. Meg ha nem kell akkor már ne.
De honnan tudjam előre hogy kelleni fog-e, mire kiderül már kicsit késő…
Én nagyon óvatoskodok vele, éppen 20 ml-ket iszok, de lehet több kéne.

Én még csak 23 hetes vagyok de alapból lassú az emésztésem és el kellett kezdenem szedni a vasat, azóta rosszabb. Sokszor napi 4-5 litert is iszom mégsem megyek többet.
Én glicerines kúpot vettem és néha használom amikor már nem voltam wc-n 3-4 napja és már a hasamat is érzem, hogy feszül és csak szenvedek.
Első gyermekemmel nem volt ennyire vészes bár icipici aranyerem lett ami hálisten egyből visszahúzódott.

Nekem a gyógyszertárban kapható magnézium jön be (Magnosolv).Az mindkét terhességemnél segített,az orvosom javasolta.Ha valamiért nem iszok egy nap,akkor már érzem,hogy nehezebben megy a wc-zés.A magnézium amúgy is kell a babának,egy próbát megérhet szerintem.
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!