Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Progesterone Exeltis-t kellett...

Progesterone Exeltis-t kellett szednem de elfogyott. Mit tudok ilyen esetben tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8+4 hetesen véreztem, bementem a korházba ahol írtak fel Progesterone Exeltis-t és Rutascorbint. Nos a problémám az az hogy elfogyott a Progesteronom. A saját nőgyógyászom szabadságon van a másikhoz meg csak jövőhét péntekre tudnának időpontot adni. Tudnátok tanácsot adni, hogy mitévő legyek?

2022. júl. 13. 14:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nemrég hagytam abba.

12. hétig kellett szednem, napi 2x, és FOKOZATOSAN kellett leépítenem. Első napokban 1x1, majd 1 naponta 1, utána még pár szem maradt a dobozból, arra is azt mondta a nőgyógyász, hogy szedjem el pár naponta.

Viszont! Előtte egy másik nőgyógyásznál voltam, aki felírta, ő úgy mondta, hogy 12. hétig napi 2, és utána napi 1 még. Nem véletlenül írt fel 3 dobozzal, az utolsó meg is maradt bontatlanul, mivel az új nőgyógyász azt mondta, 12. hét után elhagyhatom, mert megszűnt a vérzés.

De szó sem volt 8. hetes elhagyásról, akkor még bőven pecsételtem...

Nem kéne felülbírálni az orvosok döntését, mert valahol olvastatok valamit...

2022. júl. 14. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!