Progesterone Exeltis-t kellett szednem de elfogyott. Mit tudok ilyen esetben tenni?
Sziasztok.
8+4 hetesen véreztem, bementem a korházba ahol írtak fel Progesterone Exeltis-t és Rutascorbint. Nos a problémám az az hogy elfogyott a Progesteronom. A saját nőgyógyászom szabadságon van a másikhoz meg csak jövőhét péntekre tudnának időpontot adni. Tudnátok tanácsot adni, hogy mitévő legyek?
Nemrég hagytam abba.
12. hétig kellett szednem, napi 2x, és FOKOZATOSAN kellett leépítenem. Első napokban 1x1, majd 1 naponta 1, utána még pár szem maradt a dobozból, arra is azt mondta a nőgyógyász, hogy szedjem el pár naponta.
Viszont! Előtte egy másik nőgyógyásznál voltam, aki felírta, ő úgy mondta, hogy 12. hétig napi 2, és utána napi 1 még. Nem véletlenül írt fel 3 dobozzal, az utolsó meg is maradt bontatlanul, mivel az új nőgyógyász azt mondta, 12. hét után elhagyhatom, mert megszűnt a vérzés.
De szó sem volt 8. hetes elhagyásról, akkor még bőven pecsételtem...
Nem kéne felülbírálni az orvosok döntését, mert valahol olvastatok valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!