7-8 hets UH mekkora volt a petezsák a pocitokban? Embriócsíra vagy szívhang volt? Ha volt akkor mekkora volt a petezsák és mekkora volt a baba?

Nekem 8hét 4 naposan volt a petezsák 26 mm, életjelenség, embryonalis elem nélkül. két nap múlva megindult a vetélés, amit azonnal műtéttel fejeztek be.
Remélem nálad van baba és nem kell ezt átélned!

Utolsó vagyok: Nekem ezelőtt két terhességem volt problémamentes. Ezért nem gondoltam volna, hogy ez velem is megeshet és mégis.
Őszintén remélem, hogy a Te babád csupán később fogant és minden rendben lesz.

jajj nekem 5-6 hetesen 6 mm volt a petezsák
ha neked 5 hetesen 10mm akkor az enyém kevés?????

Szerintem az a lényeg, hogy látott-e a dokitok magzati elemeket, embryot a petezsákban, vagy korai terhességnél szikhólyagot. A petezsák akkor is nő, ha nincs benne baba. Nálam is így volt. :-(
Tehát a baba itt a lényeg.
Az 5. héten a petezsákot látni még csak, a 6-on már látni a magzati elemeket (esetleg a vége felé már pulzálást is), a 7. héten szívhang és már CRL-t mérnek.
De a pontos hét megállapításakor nem mindegy, hogy mikor fogant a baba és a beágyazódás is csúszhatott. Tehát akár egy-két héttel is kitolódhatnak ezek a hetek, ha később fogant a baba, de még ugyanabban a ciklusban.
Nálam a 9. héten még mindig reménykedtek a dokik, hogy csupán későbbi fogantatásról van szó.
Tehát egyenlőre no para.

Én voltam a 4. és 5. is és a legutolsó is. :-)
Ez lemaradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!