Mekkora utestol lehet baja a babanak?
Figyelt kérdés
22 hetes vagyok es van egy 3 eves fiam. Ejszaka felsirt, rosszat almodott, igy bebujtam melle az agyba megnyugtatni. Vissza is aludt es enis elaludtam mellette majd valamivel kesobb arra ebredtem h ahogy fordult egyet hasba rugott almaban veletlenul. Nagyon meg vagyok ijedve, hallottam mar ilyet h autobaleset miatt fogyatekos baba szuletett mert beutotte az anyuka a hasat. Mekkora utes eseten tortenik ilyen??? Ennyitol is lehet baja a kisbabanak h hasbarugott a kisfiam?? :(2022. júl. 10. 07:22
1/5 anonim 

válasza:

Egy autóbaleset nyilván más kategória. Nekem a 14 kg-os lányom konkrétan ráesett a hasamra; a fiamnak kutya baja.
Ennyitől nem lesz gond, ne aggódj!
2/5 anonim 

válasza:

Kimondottan nagytól.
Egy ismerősöm hasraesett és semmi baja.
Az a helyzet, hogy az autóbalesetben sem a baba sérül általában, hanem leválik a mèhlepény.
3/5 anonim 

válasza:

A magzat nagy eséllyel észre sem vett semmit az egészből.
4/5 anonim 

válasza:

Egyébként még az is ritka, hogy autóbalesetből baj legyen. A magzatot rengeteg réteg védi, gondolj csak egy császármetszésnél milyen sok mindent kell átvágni. Plusz ott van a magzatvíz, ami szintén rengeteg erőt nyel el. Nekem a kutya ugrott a hasamba elég nagy erővel és tényleg semmi baj nem lett. Egy kisgyerek véletlen hasbarúgása semmi. Nyugi!
5/5 anonim 

válasza:

Szia! Kb 2 hete beütöttem a hasam, nagyon megijedtem mert eléggé bepirosodott és érzékeny lett a helye, így bementünk a kórházba. A drnő mondta, hogy a babát nagyon sok réteg védi, így baja nem igazán lehet, amitől ilyenkor lehet tartani az a méhlepény leválás vagy hogy megreped a burok. Nyilván ezeknek tünetei vannak, erős görcs, vérzés, magzatvíz szivárgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!