Vajon továbbra is minden rendben?
Figyelt kérdés
Majdnem kilencedik heti terhességem során ig hánytam és rosszul voltam.
Azt mondták az orvosok hogy az jót lehet . A baba fejlődik .
Viszont azóta semmit nem érzek 11 hetes terhes vagyok következő ultrahangom jövő héten lesz down szindróma vizsgálat stb ..az utolsó uh kilenc hetesen volt.
Izgulok remélem minden rendben van.
2022. júl. 9. 08:42
1/4 anonim válasza:
A kettő nem függ össze. Valószínű, hogy minden rendben van.
2/4 anonim válasza:
A rosszullét és a hányás nem jele annak, hogy minden rendben a terhességgel. El lehetne màr felejteni ezt a hülyeséget is az orvosoknak, mert semmi összefüggés. Ismerek olyat, aki hányt mint a kutya mégis megállt az embrió a fejlődésben. Ellenpéldának pedig itt vagyok én, 8 hete szültem, egyszer nem hánytam.
Amúgy valószínűleg minden rendben, felesleges aggódnod. Kívánom a legjobbakat! :)
3/4 anonim válasza:
“Azt mondták az orvosok hogy az jót lehet . A baba fejlődik .” Szuper, hogy orvosok osztják a hülyeséget. Egyik tünet léte vagy nem léte se jelent önmagában se jót, se rosszat. A hcg nem ürül egyik napról a másikra, így simán lehet hányinger egy elhalt terhesség közben is. Ahogy lehet hányinger nélkül is rendben a terhesség és múlhat is el tünet anélkül, hogy baj lenne. Hajmeresztő, hogy orvosok mondanak ilyeneket.
4/4 anonim válasza:
Nemhiszem amúgy, hogy orvosok mondták neki. Azért már nem itt tartunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!