7 hetesen 2,8 cm-es crl?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam terhességmegállapításon, ahol az orvos 9+4 naposnak mérte a crl-t. Utolsó menstruációm viszont május 14-én volt, ami 7 hét lenne. Létezik hogy 2 héttel nagyobb legyen?
Ez a menstruáció a szokásos 5-6 nap helyett 3 napos volt és nagyon gyenge, ráadásul 28 napra jött meg, pedig 35 napos ciklusaim vannak. Lehetséges hogy az azelőtti ciklusban fogant, de a 9. héten leállt a növekedés?
Az orvos sem érti a méretkülönbséget
2022. júl. 7. 11:15
11/11 anonim 

válasza:

9
Teljesen kiforgatod amit írtam, nincs értelme, te így gondolod, én másképp, a többiek válasza hogy nekik sem fejlődött ugyanolyan ütemben a terhességük másokkal, illetve a saját tapasztalatom és a nőgyógyászom elmondása nekem meggyőzőbb. Szép életet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!