Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pozitív teszt után ti már...

A pozitív teszt után ti már be jelentettétek a családnak, vagy vártatok a vizsgálatig?

Figyelt kérdés

Egy hét múlva megyek orvoshoz.

Ma 5hetes vagyok.

Ti már el mondanátok? A férjem már tudja.

2022. júl. 6. 18:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Szülőknek a teszt másnapján.

A legjobb barátnőmnek mondtam el aznap.

Közelebbi barátok kb 8-9 hét körül tudták meg.

Távolabbiak ahogy kijött, amikor találkoztunk/beszéltünk velük, direkt ezért senkit nem kerestünk meg, hogy képzeld Mizu. Volt aki csak azután tudta meg,hogy megszületett.

Igaz abból a szempontból könnyű volt "titkolózni", hogy otthonról dolgoztunk mindketten és közösségi médiára nem került ki se a terhesség, se aztán a gyerek megszületésének híre.

Nekünk így volt jó, de lehet nektek teljesen máshogy.

2022. júl. 6. 19:05
 12/22 anonim ***** válasza:
65%
Mi a szűk családnak (szülők) elmondtuk, mikor 6 hetes voltam. Aztán anyósomnak köszönhetően pár nap múlva már a legutolsó szomszéd is tudott is róla...
2022. júl. 6. 19:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

2 legjobb barátunknak a szívhang után mondtuk el.

Mindenki másnap 12. hetes genetikai után. Ennek az volt az oka, hogy tudtuk (tapasztalatból) hogy anyósomnak lepcses a szája és hiába kérjük meg, hogy maradjon csendben másnap már mindenki tudta volna a megyében. És ezért 12 hétig még gyakori a vetélés, nem akartuk ezt az extra nyomást/stresszt.

2022. júl. 6. 19:36
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
12 heti genetikai vizsgálat előtt senki más nem tudta a férjem kívül az 5-ből egyiket sem.Nem akartam volna hogy bárki más pátyolgasson,ha történne valami.
2022. júl. 6. 19:38
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Amikor + lett a teszt természetesen a férjemnek elmondtam illetve az anyukámnak és a testvéremnek. A többieknek csak a szívhang után.
2022. júl. 6. 20:17
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Mi elmondtuk mindenkinek még az első uh előtt, eszembe se volt hogy gond lehet, bár ott mikor a 6. héten nem láttak embriót se szívhangot kicsit megbántam, de végül minden jól alakult. A munkahelyemen a 7. héten mondtam el, ott várni akartam de mivel olyan rosszul voltam hogy táppénzre mentem, és egy idő után gyanús volt mi bajom van ennyi ideig, hogy elmondtam. Azóta se mentem vissza, veszélyeztetett is vagyok meg nem is bírnám, meg nem is bánom
2022. júl. 6. 21:03
 17/22 A kérdező kommentje:
6 héten még nem láttak semmit?
2022. júl. 6. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Más válaszoló vagyok, de nálunk sem volt még 6 héten csak petezsák. 7 hétre lett szívhang
2022. júl. 6. 21:10
 19/22 A kérdező kommentje:
Nekem azis jó ha látom, jó helyen tapadt-e meg. 5+6 leszek amikor megyek az orvoshoz
2022. júl. 6. 21:18
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

igen, már az is öröm, hogy látod, hogy méhen belüli.

De 12 hétig tényleg gyakori a vetélés, szóval szerintem jól gondold át, hogy kinek mondod el. Mert minél több ember tudja, annál rosszabb utána mindenkinek beszámolni egy esetleges rossz hírről.

2022. júl. 6. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!