A pozitív teszt után ti már be jelentettétek a családnak, vagy vártatok a vizsgálatig?
Egy hét múlva megyek orvoshoz.
Ma 5hetes vagyok.
Ti már el mondanátok? A férjem már tudja.
Szülőknek a teszt másnapján.
A legjobb barátnőmnek mondtam el aznap.
Közelebbi barátok kb 8-9 hét körül tudták meg.
Távolabbiak ahogy kijött, amikor találkoztunk/beszéltünk velük, direkt ezért senkit nem kerestünk meg, hogy képzeld Mizu. Volt aki csak azután tudta meg,hogy megszületett.
Igaz abból a szempontból könnyű volt "titkolózni", hogy otthonról dolgoztunk mindketten és közösségi médiára nem került ki se a terhesség, se aztán a gyerek megszületésének híre.
Nekünk így volt jó, de lehet nektek teljesen máshogy.
2 legjobb barátunknak a szívhang után mondtuk el.
Mindenki másnap 12. hetes genetikai után. Ennek az volt az oka, hogy tudtuk (tapasztalatból) hogy anyósomnak lepcses a szája és hiába kérjük meg, hogy maradjon csendben másnap már mindenki tudta volna a megyében. És ezért 12 hétig még gyakori a vetélés, nem akartuk ezt az extra nyomást/stresszt.
igen, már az is öröm, hogy látod, hogy méhen belüli.
De 12 hétig tényleg gyakori a vetélés, szóval szerintem jól gondold át, hogy kinek mondod el. Mert minél több ember tudja, annál rosszabb utána mindenkinek beszámolni egy esetleges rossz hírről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!