Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnakk is nehezen telik az...

Másnakk is nehezen telik az idő a terhesség elején?

Figyelt kérdés
Korai terhességet megállapította a doki, de 2 hét múlva kell mennem vissza. Gondolom ilyenkor arra kell várni, hogy lesz-e szívhang. Sokat vártunk a babára és nagyon aggódok. Más is ennyire parázik az elején? Mennyire gyakori, hogy nincs szívhang? Férjem szerint minden rendben lesz, de én félek. Eddig a doki is azt mondta, hogy rendben van minden.
2022. júl. 1. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Lassan telt nekem is. Missed ab után voltam. Majd ez a terhesség pecsételéssel kezdődött. Az sem segített, hogy tudtam, hogy kb minden 3-4. terhesség megszakad. Meg friss volt az “élmény” a missed ab kapcsán. Igazából nekem mindaddig lassan telt, amíg nem volt meg a második genetikai és nem kezdtem napi szinten érezni a mozgást. Ez ilyen. Kitartás!
2022. júl. 1. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi újság azóta veletek? Hogy vagytok?
2022. júl. 6. 19:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én vagyok a 3-mas és a 7-es: mi kedden voltunk genetikain, ahol mindent rendben találtak. Mindene meg van a kicsinek, jó eredményt kaptunk a down szűrésre is, úgyhogy most nagy a boldogság nálunk.

Most kezdem realizálni, hogy ez tényleg meg történik :D

Többiek?

2022. júl. 7. 08:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi voltunk tegnap a genetikain, és eddig Nálunk is minden rendben. Jó UH és kombinált eredmény. :)

Ugyanígy érzek mint Te, 13-as. :) :)

Sok boldogságot és jó egészséget Mindenkinek!

2022. júl. 7. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!