14+0 idős terhesség esetén mennyi esély van 4D ultrahangon , hogy látják a baba nemét?
Nekünk a 12. heti genetikai uh-n megmondták, nyilván nem 100%, de én is láttam, szóval lehet hogy bejön. Közben néha átkapcsolt 4D-re is, és én azon sokkal kevésbé tudtam kivenni bármit is, mint a 2D-n. Lehet persze hogy az, hogy két héttel idősebb a terhesség, már valamit változtat ezen és jobban látszanak majd a dolgok, de én emiatt még nem mennék 4D-re.
Ettől függetlenül lehet hogy meg tudják majd mondani, de az is lehet hogy nem.
Érdemben nem tudok hozzászólni hogy 14 hetes terhesen mit mutat a 4D,mert meg sem fordult a fejemben hogy a neme miatt menjek. A lányomnál 24hetesen voltam 4D-n, akkor derült ki hogy lányom lesz. Most sem tervezek hamarabb menni, de azért bízok a 18hetiben hogy nem lesz szégyenlős és hamarabb megtudom hogy milyen nemű a kicsike.
De kívánom, ha elmész 4D-re tudd meg amit szeretnél🥰
Nem a neme miatt megyek csak érdekelt. Sajnos eddig a magán orvosom mindíg esztekas uh ra hívott be , de a férjem nem jöhetett be covis miatt.. a felső monitor rossz volt így én sem láttam csak képen.
Ezt a helyet javasolta a doki ha szeretnénk látni . Tudom , hogy 20.hét után javasolt hogy élvezhető legyen de azért megyünk mert látnunk kell, hogy ott van , kell egyszerűen a lelkünknek.
26-32 hét között ajánlott a 4D
Hidd el akkora lesz baba arcuk :) előtte furcsa kis Ufók, nem olyan élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!