Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30hetes kismama:nektek jol...

30hetes kismama:nektek jol esik a sex? (kismamak) Mert en folyamatosan kivanom. Csak eppen nem esik jol, feszult vagyok, es nem is kellmes ha mar odaertunk.

Figyelt kérdés
Es mashogyan sincs kedvem,energiam kielegiteni a parom,mit tehetek?megbeszeltuk parommal de olyan kenyelmetlenul erzem magam miatta!!!Erzem,hogy szuksege van ra es annyira kivan...
2008. dec. 20. 07:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia

Ezzel Én is így vagyok.....hát legalább az Ő örömszerzésére szakítok egy pár percet.....Nem akarom h teljesen elmúljon a vágya, vagy másnál keresse......

Én meg majd szülés után bepótoltatom vele :)

Persze ha kívánom azt abban a percben a tudtára hozom, hátha összejön.

Azért kitartás!

34 heteske

2008. dec. 20. 09:18
 2/2 anonim válasza:

Szia,

Érdekes a téma, mert 2 nappal ezelőtt szeretkeztünk és nem igazán élveztem meg feszült is voltam, ahogyan te írtad.

Ma reggel meg annyira megkívántam, hogy néhány percre el is felejtettem hogy pocis vagyok, és a vége egy nagyon jó szeretkezést lett, sőt isteni volt. Szerintem ez lehet hogy épp hangulat függő. Egyébként máshogyan és sem elégítem ki.

szóval szerintem biztos lesz olyan pillanat amikor mindkettőtöknek jó lesz.Addig meg kitartást.

30h km

2011. aug. 5. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!