A 4D-s hasi uh van olyan pontos diagnosztika, mint egy kórházi hüvelyi uh? A nyaki redő méreteiben lehet ekkora eltérés?
A 4D-s uh gép professzionális, a kórházi gépre is azt mondták, hogy rendkívül jó.
Ugyanakkor a hasi 4D-n 1,07 mm volt a nyaki redő, a kórházi hüvelyen pedig 2,2 mm. 2 nap különbséggel mért eredmények ezek.
A hüvelyire mondták, hogy pontosabb, ugyanakkor a 4D-s gép hihetetlen korszerű, mégha hasi mérés is volt.
Attól függ,hogy ki és hol csinálta a 4d-t.
Nekem a Magzati Diagnosztikai Központban csinálták annó,a Timmermann Dr. és én inkább neki hittem,sőt az orvosom is.
Az ÁEK-ban 11hetesnek minősítették vissza és javasolták,hogy 2hét múlva ismételjünk és ha nem fejlődik rendesen akkor....
RÁ 3napra a Timmermann Dr megállapította hogy napra pontosan akkora amekkorának lennie kell és semmi gond nincsen.
Neki volt igaza,már lassan 1 éves az én drágám és makk egészséges baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!