Lehet fronttol mensi szeru gorcsom es ikozhat ez problemat?
Figyelt kérdés
Mar ejszaka felebredtem ra, nagyon enyhe tehat meg se fordult a fejemben h bemenjek ezzel orvoshoz, de azota se mulik el. Eleg fura ma az ido, lehet attol? Ejszaka ota folyamat erzem ez a mensi szeru nyomast. Okozhat ez bajt?
Magneziumot mar nyilvan vettem be
2022. jún. 28. 09:47
1/6 A kérdező kommentje:
Ja 20 hetes vagyok
2022. jún. 28. 09:48
2/6 anonim 

válasza:

Nincs most front hivatalosan sem. Én bemennék az ügyeletre a helyedben. A mensi görcs szerű fájdalmakat érdemes komolyan venni.
3/6 A kérdező kommentje:
Voltam az ugyeleten de letojtak. Mehszaj zart, baba jolvan, mehem nem kemeny, szedjek magneziumot, ennyi🤷🏼♀️
2022. jún. 28. 11:20
4/6 anonim 

válasza:

Akkor te is tojd le. Nekem is ez volt, többször is a terhesség során, mehszaj zárt és nem volt rövidülés. El fog múlni, ne idegesítsd magad rajta.
5/6 anonim 

válasza:

Így legalább megnyugodhatsz! Jól tetted, hogy bementél. Pihenj sokat! :)
6/6 anonim 

válasza:

Nekem is így volt, 13 hetesen egész éjjel fent voltam, mert folyamatosan fájt a hasam. A doki nekem is csak Magnerotot javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!