Volt olyan aki úgy esett teherbe, hogy ginsenget, méhpempőt szedett?
Figyelt kérdés
Mikor hagyta abba? Úgy tudom nem szabad szedni.2010. szept. 20. 13:07
1/2 anonim válasza:
Én az FLp-s méhpempő kapszulát szedtem és E vitamint. Kb másfél hónappal a tervezett fogamzás előtt és sikerült is a köv hónapban a baba. Bár én könnyen teherbe esek, nem tudom, ezek mennyit segítettek.
2/2 anonim válasza:
Szia.
En a DMes ginzeng+multivitamint szedtem, (bar nem a baba miatt), hanem mert 14-15orakat dolgoztam. Azt hiszem a 2. honapban összejött a baba, de sajnos nem maradt velünk. Talan a 6. hetesen hagytam abba a vitamin szedeset, akkor olvastam, hogy nem lehet.
A teherbeesesben tuti segitett, dehogy mimiatt nem maradt velünk az sose fog kiderülni.
A méhpempöt en ugy tudom lehet, bar azt eppen nem, de minden mast kiprobaltam, hogy ujra terhes legyek. Mikor besokkaltam es elpakoltam a hömeröt,ovutesztet,nem teaztam, akkor jött össze. Most 33hetes vagyok.
Drukkolok, hogy nektek is összejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!