Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz anya vagyok ha 3 hónapos...

Rossz anya vagyok ha 3 hónapos babám mellett edzek otthon?

Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 22:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
78%

17.De fogd már fel hogy senki nem támad téged se a kérdezőt, egyedül te értetlenkedsz itt és csinálsz feszültséget...

További szép napot nekd!!

2022. jún. 25. 18:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Valahogy sejtettem, hogy 20 válasz után se kapunk további információt, abból hogy van egy 3 hónapos babája meg mellette edz otthon hogy döntsük el ezt mégis a körülmények ismerete nélkül? Ez még nyilván nem ad okot hogy emiatt rossz anyának hívjunk bárkit, a gond ott kezdődik ha emiatt elhanyagolod a babát...gondolom erre menne ki a kérdés de ezt nem akarod leírni ha nem így van akkor nem vagy az....de nem ártana többet írni mert látod csak ilyen válaszokat kapsz ha nem adsz kiegészítést. Mondom ezt úgy hogy nem támadok senkit...
2022. jún. 25. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!