Tegnapi vérvétel óta nem vagyok teljesen jól, általános gyengeség, szédülés és végtag zsibbadással küzdök. Vashiány lehet vagy inkább más?
Figyelt kérdés
Csak ide közelre mentem boltba, semmi terhelőt nem csináltam, de rosszul voltam megint mire haza értem. 24 hkm2022. jún. 21. 11:55
11/23 anonim válasza:
10. ogtt során a vérvételek között nem lehet, sőt szigorúan tilos inni, mert befolyásolja az eredményt. alap labornál pedig evidens, hogy nem eszel semmit és nem iszol többet mint 1 pohár tiszta víz. légy szíves, járj utána hiteles forrásból, mielőtt “edukálsz”
12/23 A kérdező kommentje:
A másik vérvétel előtt nyilván ésszel, de már lehet enni, csak ennél nem engedik , nálunk legalábbis. (Vércsoportot néznek, ellenanyag, stb)
2022. jún. 21. 22:50
13/23 anonim válasza:
Hogyne lehetne inni😂 a sima víz miben befolyásol bármit is?😂
14/23 anonim válasza:
Ja és mielőtt edukálsz angyalom, nekem olyan laborban vették le az ogtt-t ahol kimondottan ilyen vizsgálatokat csinálnak és ihattam
15/23 A kérdező kommentje:
Az remek 14es, nekem még a védőnő is kiemelte, hogy max sima víz, azt is lehetőleg minél kevesebbet.
2022. jún. 22. 09:51
16/23 anonim válasza:
#13, hát, én olyan 6-7 hete voltam az sztk-ba cukorterhelésen, nem engedték, hogy igyak.
17/23 anonim válasza:
13. dohányozni és jönni-menni sem
lehet mert az is befolyásolja.
-víz hígítja az oldatot, sétálgatás (mozgás) bontja a ch-t. de komolyan olyan oktat ki aki ezt se tudja?
jó tré helyen lehettél és fizettél is ezért? kellemetlen…
18/23 anonim válasza:
Senki nem fizetett érte, ezt honnan veszed? És a “hely” se tré😂
19/23 anonim válasza:
15: senki sem üdítőre gondolt..alap hogy mentes víz és nem literszámra hanem kortyok, de itt olyan okos mindenki komolyan kár mar erre az oldalra feljönni😂😂😂
20/23 anonim válasza:
Hiába erőlteted a nevetést, itt csak te okoskodsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!