Amnioszkópia után elő szokott fordulni vérzés?
Figyelt kérdés
Ma töltöttem a 40. hetet, és a vizsgálat óta vérzek. Hasonló tapasztalat? (NEM A NYÁKDUGÓ TÁVOZÁSÁRÓL BESZÉLEK)2008. dec. 19. 18:29
1/7 anonim válasza:
Igen, vérezhetsz. Nekem a doki mondta, hogy vérezni fogok.
Nekem háromszor csináltak, mind a háromszor beindult a vérzés.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha esetleg még visszanéznél ide, megkérdem, hogy Neked is ilyen sokáig eltartott? 11-kor vizsgáltak, és még mindig élénkpiros. :(
2008. dec. 19. 19:07
3/7 anonim válasza:
Én nem véreztem utána.
Amniot csak olyanoknál csinálnak, akiknek már nyitva a méhszájuk.
Fájt is? Mert akkor szerintem a doki egy picit kézzel tágított... nagy divat...
4/7 anonim válasza:
Nekem beindította a szülést. Picit én is véreztem.
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen tágított kézzel, már a kesztyű tiszta vér lett. Sajnos nagyon fájt. De az nem is érdekel, csak a babámat féltem. Szerdán még c2100 volt, most a papírra 2211-et írt...
2008. dec. 19. 20:30
6/7 anonim válasza:
Szia!
Az első vagyok, nekem a harmadik (délután 1 körül csinálták) után még másnap is vérzett élénken.
És nekem zárt volt a méhszájam (legalábbis a doki azt mondta).
7/7 anonim válasza:
Amnioszkópiát nem csak olyanoknál csinálnak akinél nyitva a méhszáj ... Nekem zárva a méhszájam és ma már a második amnioszkópiát csinálták meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!