5+2 hetes terhes vagyok, illetve láttak az uh-n 6mm-es
petezsákra utaló foltot. Volt már kémiai terhességem,
30 fölött vagyok,és eléggé parázok, mert a tetszjeim
nem erősődnek. Valakinek tapasztalat?
#Halvány teszt az 5.héten
6-os vagyok. Március 31-én volt az utolsó menzeszem, április 27-én csináltam az első tesztet, 28 napos szabályos ciklus, tehát egy nappal korábban. A fogantatás április 13 és 15 között volt, máskor nem is lehetett.
Erős pozi volt, a digitális is 2-3 hetet írt két nappal később, de mint később kiderült amiatt, mert ikrek.
Az erős tesztek ellenére sem látott semmit 6 hetesen, középidős fogantatásnál, szóval ne stresszelj.
2022. jún. 12. 16:20
Szia! Csináltál azóta tesztet?
Voltál orvosnál?
Hcg vérvizsgálaton voltál?
2022. jún. 16. 12:06
13/19 A kérdező kommentje:
Szia. Nem rég értünk haza. A magánklinikáról elküldtek a kórházba, mert még azt a petezsákra utaló foltot sem látta most az orvos, de valamit viszont méhen kívül igen. Megvizsgáltak a kórházba, 135 a hcg szint. Szombaton vissza kell mennem, és akkor biztosabbat tudnak mondani. Ott nem láttak az uh-n méhen kívüli terhességet, szerintük az egy bevérzett tűsző,de még mindig nincs kizarva 100%ra. A helyzet nem túl rózsás, mivel a kémiainál is ez volt, csak ott ilyenkor már barnáztam. Az orvos nem akart letőrni, ezért azt mondta hogy 2-4 hetes terhességnek megfelelő ez az érték. Én viszont nem áltatom magam, mert 24-én voltunk utoljára úgy együtt a párommal. A fogantatástól már eltelt annyi idő, hogy többnek kellene lenni,hiszen már 3.án pozitívat teszteltem és normál terhesség esetén 2 naponta duplázódni kellene. 1000 fölött kéne lenni, de nem vagyok orvos. Most abban reménykedem, ha már így alakult, a kisebbik rossz legyen.
Szia! Sajnálom… Hátha szombaton többet tudnak majd mondani.
Szorítok, hogy ne legyen méhen kívüli. Én is ettől parázok nagyon. Szintén 5 hetes terhes vagyok, tesztjeim nem erősödnek, a hcg 2 nap alatt nem duplázódott meg:(
A doki semmit sem lát, se méhen kívül, sem méhen belül. Ez a várakozás a legrosszabb…
Az előző kémiaid hanyadik héten szakadt meg?
2022. jún. 16. 20:28
15/19 A kérdező kommentje:
December 2-án halvány pozitívat teszteltem, 10.e körül már barnáztam, 17-én rendesen vérezni kezdtem közepesen erős görcsökkel. Kicsit darabosabb volt de ennyi. Most ennek semmi jele nincs, mégsem tudok pozitívan hozzá állni sajnos. Majd megírom hogy szombaton mennyi az annyi. Neked pedig kitartást és sok sikert kívánok. Remélem nem lesz baj és minden okés veletek.
16/19 A kérdező kommentje:
Csökken a hcg. Megint kémiai sajnos. Most várom, hogy megjöjjön.
Óh sajnálom…:( de legalább nem méhen kívüli terhesség!
Esetleg lehet kellene nézetned egy hormon vizsgálatot. Lehet ‘csak’ egy kis progeszteron kellene, hogy be tudjon rendesen ágyazódni.
Neked mennyire lettek halványak a tesztjeid?
Semmit nem erősödtek?
2022. jún. 18. 16:22
18/19 A kérdező kommentje:
Én eléggé túlzásba vittem a tesztelgetést. Sokat vettem. Predictor nagyon szép pozitív volt. Cycklo teszt nagyon halvány. Első sima Clearblue menstruáció előtt halvány pozitív, utána 5 napra erős. Digitális Clearblue 1-2 hetet írt, Gabriellből 4-et csináltam, az utolsón már majdnem egyforma volt a kontroll csíkkal. Aztán mikor már túl voltam 1 hét késésen még egy digitális Clearbluet vettem. Na, ott kezdtem el gyanakodni, hogy még mindig ugyanazt mutatja, és ez már egyszer megtörtént. Ha másnak nem is hisz az ember, de ennek a működése tényleg hormon szint alapján történik. Én a legelsőt szét is kaptam, megnéztem mi alapján működik. 2 csík van benne, és a hormonszint alapján nem mindegy hol színeződik el. Nekem ott, ahol az 1-2 hetet méri. Sajnos ugye másodszor is, pedig az nagy igazság hogy duplázodni kellene, ha nem is 2 naponta, de 1 hét alatt illene sávot váltani. Nyilván a többi teszt azért lett erősebb mert mindegyik 10 vagy 25-ös értéknél már pozitívat mutat, 100 környékén a Gabriell is erősebb csíkot produkál.
19/19 A kérdező kommentje:
Most 2 naponta menni kell vérvételre, amíg teljesen le nem nullázódik, akkor nem kell hozzá nyúlni. Az előzőnél ilyenkor már véreztem,nem is mentem el több vérvételre, most még semmi. Egy tanácsadásra minden képp vissza megyek magánrendelésre, mert a kórházba nem volt valami segítőkész a doki, aki ma értékelte az eredményt. Pedig nagyon szeretném tudni, hogy mi az akadálya a beágyazódásnak és hogy mivel lehetne segíteni. 3 hómapos tiszta méhpempő kúrát csináltunk a férjemmel, én még most is eszem, de lehet tényleg gyógyszerrel kell megtámogatni ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések: